Fatih'teki cinayet ve intihar olayına yayın yasağı!

İstanbul'da yaşanan çifte cinayet ve intihar olayı hakkında yayın yasağı getirildi.

İstanbul'da iki kadının öldürülüp ardından failin intihar etmesi üzerine yayın yasağı getirildi. İlgili olayda, şüpheli S.Ç.'nin, Eyüpsultan'da A.H'yi ve Fatih'teki surlarda İ.U'yu öldürdükten sonra intihar ettiği öğrenildi.

Savcılıktan Yayın Yasağı Talebi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliğine, yayın yasağı alınması için yazı gönderdi. Savcılık, yayınların toplum sağlığı ve kamu düzenine olumsuz etkileri olabileceğini belirtti.

Karar verildi 

Yazıda, soruşturma süresince suç işlenmesinin önlenmesi, kamu düzeninin sağlanması ve genel sağlığın korunması amacıyla haberlerin yayımına yasak getirilmesi istendi. Hakimlik, talebi değerlendirerek yayın yasağı kararı aldı ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na en geç 4 saat içinde uygulanması için bildirimde bulundu.

Tüm bu gelişmeler, olaya dair medyada yer alan haberlerin erişiminin engellenmesini ve içeriklerin kaldırılmasını kapsıyor.

Fatih'teki cinayet ve intihar olayına yayın yasağı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Gülşah Durbay'dan özel hayatıyla ilgili iddialara videolu yanıt: Hepsini tek tek mahkum ettireceğim

Manisa'nın Şehzadeler İlçesi'nde 36 yaşında belediye başkanı seçilen Gülşah Durbay, özel hayatına ilişkin dün ortaya atılan yazıya sert tepki gösterdi. CHP'li başkan, X hesabından paylaştığı videoda "kolon kanseri" olduğunu da açıkladı.