Antalyaspor'un Rus futbolcu Fedor Kudryashov, "Savaşı Durdur" mesajı paylaştı

Antalyaspor'un Rus futbolcu Fedor Kudryashov, "Savaşı Durdur" mesajı paylaştı. Rus futbolcu, ülkesinin A Milli Takımı'nda bugüne kadar 48 kez forma giydi. Rus Milli Takımı forması giyen Fedor Smolov, Putin karşıtı mesaj paylaşan ilk Rus sporcu olmuştu. Kudryashov, geçen sezon devre arasında da Sochi takımında Antalyaspor' gelmişti. 

Antalyaspor'un Rus futbolcu Fedor Kudryashov, "Savaşı Durdur" mesajı paylaştı.

34 yaşındaki savunma oyuncusu Instagram hesabından paylaştığı "Stop The War" (Savaşı Durdur) yazılı görseliyle Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine tepki gösterdi.

Kudryashov'un gönderisine takım arkadaşları Belçikalı kaleci Ruud Boffin ve Angolalı Fredy Riberio'un da destekleyici yorum yazdığı görüldü.

Rus futbolcu, ülkesinin A Milli Takımı'nda bugüne kadar 48 kez forma giydi. Rus Milli Takımı forması giyen Fedor Smolov, Putin karşıtı mesaj paylaşan ilk Rus sporcu olmuştu.

2018-19 sezonunun devre arasında Rubin Kazan takımından Başakşehir'e transfer olan Kudryashov, geçen sezon devre arasında da Sochi takımında Antalyaspor' gelmişti. 

Bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıkan Rus futbolcu, Ersun Yanal'dan sonra Nuri Şahin'in de savunmada vazgeçilmezi olmuştu.

Antalyaspor'un Rus futbolcu Fedor Kudryashov, "Savaşı Durdur" mesajı paylaştı

Antalyaspor'un Rus futbolcu Fedor Kudryashov, "Savaşı Durdur" mesajı paylaştı - Resim : 2

Antalyaspor'un Rus futbolcu Fedor Kudryashov, "Savaşı Durdur" mesajı paylaştı ile ilgili etiketler Antalyaspor Rusya Ukrayna Fedor Kudryashov
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.