Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde gruptan nasıl çıkar?

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde Manchester United'ı 2-1 yenerek büyük bir avantaj elde etti! Peki sarı-lacivertliler gruptan nasıl çıkar?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe gruptaki dördüncü maçında Manchester United'ı konuk etti. Feyenoord'un Zorya ile 1-1 berabere kaldığı haftada böylelikle sarı-lacivertliler büyük bir avantaj elde etti. Fenerbahçe'nin gruptan çıkabilmesi birkaç ihtimale bağlı.

Grupta şu anda Feyenoord ve Fenerbahçe 7'şer, Manchester United ise 6 puanda. Zorya'nın ise 2 puanı bulunuyor.

Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde gruptan nasıl çıkar?

Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar?

Grubun en zayıf takımı olan Zorya'nın Feyenoord ile beraber kalması ve Fenerbahçe'nin Manchester United'ı yenmesi temsilcimizin yolumunu açtı.

Öncelikle Fenerbahçe'nin Feyenoord ve Zorya maçlarında alacağı 4 puan sarı-lacivertlileri grutan çıkartacak.

Eğer Fenerbahçe, Zorya'yı yener ve Feyenoord'da Manchester United'ı Old Trafford'da devirirse sarı-lacivertliler son maçı beklemeden gruptan çıkmış olacak. Eğer Feyenoord Manchester'a yenilirse son maçta temsilcimizin en az 1 puan alması lazım. Son maçtaki Feyenoord mağlubiyetinde ise iki takımın averajına bakılacak.

Fenerbahçe 2-1 Manchester United maçının golleri

Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde gruptan nasıl çıkar? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Manchester United Avrupa ligi gruptan nasıl çıkar
GÜNÜN VİDEOSU

Minibüste üniversiteli 2 kıza cinsel saldırı; makyajlı sapık tutuklandı

Yalova'da üniversite ile KYK yurdu arasında yolcu taşıyan minibüste 2 kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yusuf Yılmaz isimli şahıs tutuklandı. Şüphelinin makyajlı olarak minibüste yolculuk ettiği anlar, cep telefonu ile görüntülendi.