Fenerbahçe Bodrumspor şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatımı

Süper Lig'de bu hafta Fenerbahçe Bodrumspor takımını Kadıköy'de konuk ediyor. Fenerbahçe Bodrumspor şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatım, kadrolar, tartışmalı pozisyonlar ve kritik anları takip edin.

Süper Lig'de bu hafta Fenerbahçe Bodrumspor takımını Kadıköy'de konuk ediyor. Fenerbahçe Bodrumspor şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatım, kadrolar, tartışmalı pozisyonlar ve kritik anları takip edin.

Fenerbahçe-Bodrum FK Maçı Canlı Şifresiz İzle: Süper Lig 10. Hafta Heyecanı

Trendyol Süper Lig 10. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Bodrum FK'yı konuk ediyor. Ülker Stadyumu'nda oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak ve BeIN Sports 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, "Fenerbahçe Bodrum FK canlı şifresiz izle" aramaları ile maçı takip etmek istiyor.

Fenerbahçe'nin Kritik Karşılaşması

Süper Lig'de zirve yarışında iddiasını sürdüren Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Samsunspor deplasmanında aldığı beraberlikle kritik bir 2 puan kaybı yaşamıştı. Hafta içi Avrupa Ligi'nde Manchester United ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, Bodrum FK karşısında 3 puan alarak moral kazanmak istiyor. Bu karşılaşma öncesinde Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Jayden Oosterwolde, Cengiz Ünder ve sarı kart cezalısı Fred forma giyemeyecek.

Fenerbahçe Bodrumspor şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatımı - Resim : 2

Bodrum FK'nın İstanbul Mücadelesi

Bu sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı üç Süper Lig maçından galibiyet çıkaramayan Bodrum FK, Fenerbahçe karşısında bu şanssızlığını kırmak istiyor. Bodrum FK, Fenerbahçe'nin Süper Lig tarihinde karşılaştığı 75. takım olacak. Sarı-lacivertliler ise daha önce karşılaştığı 74 takımın tamamını en az bir kez mağlup etmeyi başarmıştı.

Fenerbahçe-Bodrum FK Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Şifresiz İzleme Seçenekleri

Maçın başlamasına saatler kala, futbolseverler "Fenerbahçe-Bodrum FK canlı izle, şifresiz yayın" gibi aramalarla karşılaşmanın detaylarına odaklanmış durumda. Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak mücadele BeIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Mücadeleyi Mehmet Türkmen yönetirken yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Anıl Usta yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Adnan Deniz Kayatepe.

Maç kadroları 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Kostic, İsmail, Amrabat, İrfan Can Kahveci, Saint-Maximin, En-Nesyri, Edin Dzeko.

Bodrumspor: Diogo Sousa, Celutska, Ajeti, Ali Aytemur, Cenk Şen, Ahmet Aslan, Samet Yalçın, Musha Mohammed, Sulejmanov, Dimitrov, Puscas.

Fenerbahçe Derbi Öncesi Puan Kaybetmek İstemiyor

Fenerbahçe, Bodrum FK karşısında galip gelerek haftaya oynanacak olan Trabzonspor deplasmanı öncesi moral bulmak istiyor. Ayrıca, aynı hafta Galatasaray-Beşiktaş derbisi nedeniyle rakiplerinin puan kaybı yaşamasını bekleyen sarı-lacivertliler, 3 puanı hanesine yazdırarak zirve yarışında avantaj sağlamak istiyor.

Maçın Özetine Nasıl Ulaşılır?

Fenerbahçe-Bodrum FK maçının ardından özet görüntülerine erişmek isteyen taraftarlar, maç sonrası özet görüntüleri ve önemli anları haberin içerisinden takip edebilir. Canlı şifresiz izle aramalarıyla da maçın yayını hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe Bodrumspor şifresiz canlı izle linki! Canlı yayın anlatımı ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.