Fenerbahçe Eczacıbaşı'nı yıktı, kupaya rahat ulaştı! Fenerbahçe 3 - 1 Eczacıbaşı | Maçın özeti

Şampiyonlar Kupası'nda Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Medicana ile Kupa Voley finalisti Eczacıbaşı Dynavit, karşı karşıya geldi. Derbi mücadelesinde Sarı-Lacivertliler, Turuncu-Beyazlılar'ı 3-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Şampiyonlar Kupası'nda Sultanlar Ligi şampiyonu Fenerbahçe Medicana ile Kupa Voley finalisti Eczacıbaşı Dynavit, karşı karşıya geldi.

Derbi mücadelesinde Sarı-Lacivertliler, Turuncu-Beyazlılar'ı 3-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Fenerbahçe Medicana, 25-23, 22-25, 25-17 ve 25-18 Eczacıbaşı Dynavit'e üstünlük sağladı.

Bu sonuçla Sarı-Lacivertliler, organizasyonda 5'inci kez mutlu sona ulaştı.

Fenerbahçe Eczacıbaşı'nı yıktı, kupaya rahat ulaştı! Fenerbahçe 3 - 1 Eczacıbaşı | Maçın özetiFenerbahçe Eczacıbaşı'nı yıktı, kupaya rahat ulaştı! Fenerbahçe 3 - 1 Eczacıbaşı | Maçın özeti - Resim : 2

MAÇIN ÖZETİ:

Maçın ilk seti çekişmeli bir oyuna sahne oldu. İlk sette Aslı Kalaç ve Melissa Vargas ile etkili olan Fenerbahçe Medicana üstün bir oyun ortaya koydu. Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic'in 10 sayısına rağmen Sarı-Lacivertliler birinci seti 25-23 önde bitirdi ve 1-0 öne geçti.

İkinci sette Eczacıbaşı Dynavit, oyun üstünlüğünü set boyu korumayı başardı. Tijana Boskovic'in liderliğinde seti 25-22 kazanan Turuncu-Beyazlılar, karşılaşmada durumu 1-1'e getirdi.

 

Üçüncü set dengeli bir oyunla başladı. Bu sette Vasileva ve Vargas'ın oyuna ağırlığını koymasıyla üstünlüğü eline alan Fenerbahçe Medicana, üçüncü seti 25-17 önde bitirdi ve skoru 2-1 yaptı.

Dördüncü sete de Fenerbahçe Medicana iyi başladı. Sarı-Lacivertliler, setin başında skoru 7-3 getirirken Eczacıbaşı Dynavit, mola aldı. Molanın ardından Fenerbahçe Medicana bir ara farkı 5 sayıya çıkardı: 8-3. Hande Baladın'ın oyuna ağırlığını koymasıyla 8-3'lük seri yakalayan Turuncu-Beyazlılar, mücadeleye dengeyi (11-11) getirdi ve Sarı-Lacivertliler'e mola aldırdı. Molanın ardından Vargas ile oyunda üstünlüğünü yeniden ele alan Fenerbahçe Medicana, seti 25-18 maçı da 3-1 kazarak şampiyon oldu.

Fenerbahçe Eczacıbaşı'nı yıktı, kupaya rahat ulaştı! Fenerbahçe 3 - 1 Eczacıbaşı | Maçın özeti - Resim : 3

MAÇIN KARNESİ:

Salon: Burhan Felek Vestel.

Hakemler: Erdal Akıncı, Mehmet Gül.

Fenerbahçe: Aslı Kalaç, Melissa Vargas, Meliha Diken, Eda Erdem Dündar, Drca, Ana Cristina (Gizem Örge, Arelya Karasoy, Atanasevic).

Eczacıbaşı: Yaprak Erkek, Rattke, Boskovic, Alexa Gray, Jack-Kisal, Elif Şahin (Simge Aköz, Hande Baladın, Stevanovic, Beyza Arıcı).

Setler: 25-23, 22-25, 25-17, 25-18.

Süre: 110 dakika (29, 27, 25, 29).

Fenerbahçe Eczacıbaşı'nı yıktı, kupaya rahat ulaştı! Fenerbahçe 3 - 1 Eczacıbaşı | Maçın özeti - Resim : 4

Fenerbahçe Eczacıbaşı'nı yıktı, kupaya rahat ulaştı! Fenerbahçe 3 - 1 Eczacıbaşı | Maçın özeti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Eczacıbaşı Sultanlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.