Fenerbahçe İrfan Can Kahveci ile anlaşmaya vardı! Yeni sözleşmesiyle 1.6 milyon euro kazanacak

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme için anlaşmaya vardı. İrfan Can Kahveci'nin maaşı 1.6 milyon euro seviyesine çıkarılacak.

Bu sezon Jose Mourinho yönetiminde fazla forma şansı bulamayan İrfan Can Kahveci son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli futbolcunun adı bir süredir Galatasaray ve birçok Avrupa kulübü ile anılıyordu.

Fenerbahçe yönetimi, İrfan Can Kahveci ile yüzde 90 oranında anlaşma sağladı.

Şu anda 20 milyon lira maaşı olan ve takımın en az kazanan isimlerinden biri durumuna düşen yıldız futbolcunun imza atması durumunda garanti ücretinin 60 milyon lira (1.6 milyon euro) seviyelerine yükseltilmesi bekleniyor. 3 yıllık sözleşmeye imza atacak olan İrfan Can'ın iddia edilenlerin aksine takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesinin de hiçbir zaman olmadığı ifade ediliyor. Bu sezon 11 maçta 416 dakika sahada kalabilen ve takımına 1 gol, 1 asistlik katkı veren yıldız futbolcunun milli ara sonrası resmi imzayı atacağı öğrenildi.

FORMA SÜRESİ ARTACAK

Teknik direktör Jose Mourinho milli ara sonrası İrfan Can'a daha fazla şans vermeyi düşünüyor. Portekizli hocanın Maximin'in yerine milli futbolcuyu 11'e monte edeceği belirtiliyor. 

(Takvim)

Fenerbahçe İrfan Can Kahveci ile anlaşmaya vardı! Yeni sözleşmesiyle 1.6 milyon euro kazanacak ile ilgili etiketler Fenerbahçe İrfan Can Kahveci
GÜNÜN VİDEOSU

Pençe-Kilit bölgesindeki PKK mağarasından özel görüntüler: Televizyon ve çamaşır makinesi bile var!

MSB, Pençe-Kilit bölgesinde ele geçirilen PKK'lılara ait mağaradan özel görüntüleri paylaştı. Mehmetçiklerimiz, arama tarama faaliyetlerinde tespit ettiği teröristlere ait çok sayıda yaşam ve ilk yardım malzemesini ele geçirerek kullanılamaz hale getirdi.