Fenerbahçe Manchester United maç özeti ve golleri 1-1! YouTube FB ManU geniş videosu

UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe İstanbul'da İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk etti. İşte Fenerbahçe Manchester United maçının özetini izle. Tartışmalı anlar, gollerin anlatımı ve videolara göz atın.

Fenerbahçe Manchester United maçının özetini izleyin. UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe İstanbul'da İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk etti. Heyecanın bir an olsun dinmediği mücadele 1-1 eşitlikle noktalandı. İşte Fenerbahçe Manchester United maçının özeti. Tartışmalı anlar, gollerin anlatımı ve videolara göz atın.

Fenerbahçe - Manchester United Maç Özeti İzle

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk 8 hedefine emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe, konuk ettiği Manchester United takımıyla 1-1 beerabere kaldı.

Fenerbahçe evinde oynadığı son 17 Avrupa kupasının 14’ünü kazandı. Bu süreçte önemli galibiyetler de elde etti.

Maç, Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde gerçekleşti ve oldukça çekişmeli anlara sahne oldu. İlk yarıda, Manchester United'ın Christian Eriksen ile 15. dakikada bulduğu golle skor 0-1 oldu. Eriksen, Joshua Zirkzee'nin pasını değerlendirerek topu sol üst köşeden ağlara gönderdi.

Fenerbahçe Manchester United maç özeti ve golleri 1-1! YouTube FB ManU geniş videosu

Fenerbahçe, ilk yarıda etkili olmaya çalışsa da, kaleci Andre Onana'nın başarılı kurtarışlarıyla gol bulmakta zorlandı. Özellikle Dusan Tadic ve Youssef En Nesyri'nin çabaları, rakip defans tarafından engellendi.

Maçın ikinci yarı özeti

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe, 49. dakikada Youssef En Nesyri'nin kafa golüyle eşitliği sağladı ve skoru 1-1 yaptı. Bu gol, Fenerbahçe'nin maça olan inancını artırdı.

Maçın ilerleyen dakikalarında her iki takım da pozisyonlar buldu. Fenerbahçe'nin kalecisi Dominik Livakovic, Rasmus Hojlund ve Noussair Mazraoui gibi oyuncuların şutlarına karşı harika kurtarışlar yaptı.

79. dakikada, Fenerbahçe'den Dusan Tadic yerini İsmail Yüksek'e bırakırken, Manchester United'dan Youssef En Nesyri oyundan çıkarak Edin Dzeko'yu sahaya sürdü.

Maçın sonlarına doğru, her iki takım da galibiyet için mücadele etti ancak sonuç değişmedi. Hakem Clement Turpin'in düdüğüyle maç 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte her iki takım da önemli bir puan aldı ve gruptaki mücadelelerine devam edecekler.

Mourinho kırmızı kart gördü

Üst üste kaçan gollerle büyük stres yaşayan Portekizli teknik adam, dakikalar 57’yi gösterirken kırmızı kart gördü. Osayi Samuel ceza sahası içinde yerde kaldı ve Fenerbahçe penaltı bekledi. Hakem devam kararı verirken Jose Mourinho'ya itirazlarından dolayı kırmızı kart gösterdi.

Maç kadroları 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar, Osayi-Samuel, Fred, Amrabat, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, En Nesyri.

Manchester United: Onana, Dalot, De Ligt, Lindelöf, Martinez, Eriksen, Ugarte, Rashford, Mazraoui, Garnacho, Zirkzee.

Fenerbahçe Manchester United maç özeti ve golleri 1-1! YouTube FB ManU geniş videosu ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Teröristbaşı Fethullah Gülen'e stadyumda ayin: Tekbir yerine İncil'den pasajlar!

1999 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan geçtiğimiz günlerde ölen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için Pensilvanya'da bir stadyumda cenaze töreni düzenlendi. Terörist Gülen'in cenaze namazını örgütün önde gelen isimlerinden Suat Yıldırım kıldırdı. Elebaşı için düzenlenen cenaze töreninde tekbir getirilmesi yasaklanırken tabut başında bir kardinal İncil'den pasajlar okundu.