Fenerbahçe Manchester United maçını canlı izle! TRT 1 şifresiz maç yayını

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz ekibi Manchester United takımıyla karşılaşıyor. TRT 1 kanalından yayınlanan Fenerbahçe Manchester United maçını şifresiz canlı izle.

Fenerbahçe, 24 Ekim Perşembe akşamı Manchester United ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Maç, Türkiye saati ile 22:00'de başlayacak ve TRT 1 kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

İlk maçında Union SG'yi 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, ikinci hafta Twente ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu akşamki mücadelede, kritik üç puanı almak için sahaya çıkacaklar.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.

Manchester United ise Avrupa Ligi'ne istediği gibi başlayamadı. İlk maçında Twente ile 1-1 berabere kalan kırmızı şeytanlar, ikinci maçında Porto ile 3-3'lük bir sonuç aldı ve toplamda sadece 2 puan toplayabildi. Bu durum, Fenerbahçe için önemli bir avantaj olabilir.

Fenerbahçe Manchester United maçı canlı

Taraftarlar için büyük bir heyecanla beklenen bu karşılaşma, her iki takımın da Avrupa'daki hedefleri açısından kritik bir öneme sahip. Fenerbahçe'nin galibiyet alması durumunda grup aşamasında avantaj elde etmesi bekleniyor.

Fenerbahçe Manchester United maçını canlı izle! TRT 1 şifresiz maç yayını

Fenerbahçe, son dönemde iç sahada gösterdiği başarılı performansla bu maça yüksek bir motivasyonla çıkıyor. Takım, Manchester United'ı konuk ettiği son iki maçı kazanarak moral buldu. Ancak, Manchester United'ın Türk takımlarına karşı olan genel performansı, Fenerbahçe için dikkat edilmesi gereken bir unsur. Manchester United, son zamanlarda sakatlık sorunları yaşıyor; Bruno Fernandes'in yanı sıra Harry Maguire ve Luke Shaw gibi önemli oyuncular da forma giyemeyecek.

Her iki takımın form durumları da maç öncesinde oldukça ilginç. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 4 puanla 14. sırada yer alırken, Manchester United 2 puanla 25. sırada bulunuyor. Bu durum, Fenerbahçe'nin galibiyet için daha fazla motive olmasına neden olabilir.

Maçın hakemi Fransız Clement Turpin olacak ve her iki takım da galibiyet için mücadele verecek. Taraftarlar için heyecan dolu bir karşılaşma bekleniyor.

Fenerbahçe Manchester United maçını canlı izle! TRT 1 şifresiz maç yayını - Resim : 2

Maç kadroları

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Osayi Samuel, Fred, Amrabat, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, En Nesyri

Manchester United: Onana, Dalot, De Ligt, Lindelöf, Martinez, Eriksen, Ugarte, Rashford, Mazraoui, Garnacho, Zirkzee

Fenerbahçe Manchester United maçını canlı izle! TRT 1 şifresiz maç yayını ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.