Fenerbahçe taraftarı Başkan Ali Koç için harekete geçti! Sabrı taşan taraftar grubu fitili ateşledi: İstifa yürüyüşünün günü ve saati açıklandı

10 yılı aşkın süredir Süper Lig'de şampiyonluk yüzü görmeyen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'a tepkiler artarak devam ediyor. 6 yıllık başkanlığında şampiyonluk göremeyen Ali Koç'a olan tepkiler, son olarak cumartesi günü Galatasaray'a 3-1 mağlup olunan maçla zirveyi gördü. Taraftarlar, Başkan Ali Koç ve yönetimini istifaya davet edeceği bir yürüyüş düzenleyecek.

Süper Lig'de şampiyonluk göremeden son 4 yılını tamamlayan Aziz Yıldırım, büyük bir farkla seçimi Ali Koç'a kaybetmişti. Taraftarın desteğiyle 2018 yılında göreve gelen Ali Koç, 2 dönem geçirdiği başkanlık koltuğunda yine şampiyonluk görememesine rağmen son seçimleri kazanmmış ve 3 yıl daha sarı lacivertli takımın başkanlığını yapmaya hak kazanmıştı.

DERBİ SONRASI ORTALIK KARIŞTI

Son 10 yılı şampiyonluk özlemiyle geçiren Fenerbahçe, Ali Koç'un başkanlık yaptığı bu 6 senede sadece 1 kere Türkiye Kupası kazanabilmişti. Buna ek olarak sarı lacivertli kulüp, geçtiğimiz sezon Süper Kupa'da A takımla maça çıkmayıp genç takımını da sahadan çekerek kupayı Galatasaray'a hediye etmişti.

Cumartesi günü oynanan Galatasaray derbisinde ortaya konan futbol ve 3-1'lik yenilgi sonrası taraftarın adeta gözü döndü. Maç sonu sosyal medyada 1 milyonun üzerinde atılan tweet ile Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığından istifa etmesi talep edildi. 
 
TARAFTAR GRUPLARI DA HAREKETE GEÇTİ 
 
3-1'lik Galatasaray mağlubiyeti bardağı taşıran son damla olurken, taraftar grupları da harekete geçerek Ali Koç'u istifaya davet etmeye başladı. 
 
YÜRÜYÜŞ YAPACAKLAR
 
Sarı lacivertlilerin tribün grupları arasında yer alan  UTG - Until The Grave de yürüyüş kararı aldı. UTG'nin yürüyüşünün 28 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'da Kadıköy Rıhtım'dan başlaması bekleniyor. Yürüyüş, Şükrü Saraçoğlu stadının önünde son bulacak. 

Fenerbahçe taraftarı Başkan Ali Koç için harekete geçti! Sabrı taşan taraftar grubu fitili ateşledi: İstifa yürüyüşünün günü ve saati açıklandı ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.