Fenerbahçe taraftarının Ali Koç için istifa yürüyüşü Cumartesi günü gerçekleşecek

Başkanlığındaki 6 yılda Süper Lig şampiyonluğu yaşayamayan Ali Koç, sadece Ziraat Türkiye Kupası'nı 1 kez müzesine götürebilmişti. Bu başarısız tabloya rağmen 3 yıl daha başkan seçilen Ali Koç için Galatasaray'a kaybedilen derbi sonrası istifa etmesi yönünde tepkiler gelmişti. Taraftarlar cumartesi günü yürüyüş düzenleyecek.

Fenerbahçe'de başkanlığındaki 6 yılını şampiyon olamadan tamamlayan Ali Koç, başarısız tabloya rağmen yeniden başkan seçilmişti. Taraftarların büyük bir bölümünün tepki gösterdiği Ali Koç, yeni dönemine de kötü bir giriş yaptı.

DERBİ MAĞLUBİYETİ BARDAĞI TAŞIRDI

"Öyle bir kadro kuracağım ki, şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak" açıklamasına rağmen taraftarları memnun etmeyen transferler yapan Fenerbahçe, cumartesi günü kendi sahasında Galatasaray derbisinde 3-1 mağlup olurken, taraftarlar isyan bayrağını açtı.

Taraftar gruplarından UTG - Until The Grave, resmi izinleri alarak Ali Koç'un istifası için yürüyüş düzenleyeceğini açıkladı. Derbi mağlubiyeti sonrası sosyal medyada 1 milyonun üzerinde istifa mesajı atan taraftarları konsolide etme kararı alan grup, 28 Eylül Cumartesi saat 15.00'te istifa çağrısı için yürüyüş düzenleyecek.

GFB'YE TEPKİLER ARARAK DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe tribünlerinin lider taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler ise sessizliğini koruyor. Bağımsız taraftarların büyük bir bölümü GFB'ye bu sessizliği sebebiyle tepki gösteriyor.

İşte UTG - Until The Grave grubunun yaptığı açıklama:

Fenerbahçe taraftarının Ali Koç için istifa yürüyüşü Cumartesi günü gerçekleşecek ile ilgili etiketler Ali Koç Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Serhat Akın’ı vuranlar yerde fotoğrafını çekti!

Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın’ın, program çıkışında silahlı saldırıya uğramasının yankıları sürüyor. SuperHaber, Serhat Akın’a ateş edenlerin, yerde yaralı halde cep telefonuyla ile fotoğrafının çektikleri bilgisine ulaştı. Polis, kamera ve mobese kayıtlarını inceleyerek, saldırganlara ve talimatı verenlere ulaşmaya çalışıyor.