Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Dinamo Kiev maçı öncesi grup liderliği açıklaması...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Dinamo Kiev maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Sivasspor ile önemli bir maç oynayacağız. Bizim hedefimiz lig şampiyonluğu. Bu yüzden rotasyon yapacağız. Dinamo Kiev'in kaçıncı kalecisi oynayacak bilmiyorum çünkü sonuç olarak 11 kişi sahaya çıkacaklar." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacakları Dinamo Kiev maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

"Grubun sıralaması belirlenmedi. Rennes ve Fenerbahçe'nin birinci bitirerek direkt son 16'ya kalma ihtimali var. Biliyoruz ki, atılan goller belirleyici olabilir. Teorik olarak avantajlı olan Rennes. Evlerinde oynayacaklar. Dinamo Kiev'e göre daha az güçlü bir takımla oynayacaklar. Biz kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapıp Rennes maçını bekleyeceğiz.

''GRUP MAÇLARINI HARİKA GEÇİRDİK''

Yarınki maçtaki skora göre belli kararlar verebiliriz. Kimin ne kadar ve ne zaman oynayacağını ona göre belirleyeceğiz. Grup maçlarını harika geçirdik, galibiyetle kapatırsak bizim için daha iyi olur. Birinci bitirmek ile ikinci bitirmek arasında çok fark var. İkinci bitiren daha zor bir yoldan gelecek. Bunu engellersek bizim için daha iyi olur. Rennes, maçını Fransa'da oynayacak. Biz Polonya'da oynayacağız.

''BİZİM HEDEFİMİZ LİG ŞAMPİYONLUĞU''

Sivasspor ile önemli bir maç oynayacağız. Bizim hedefimiz lig şampiyonluğu. Bu yüzden rotasyon yapacağız. Bir önceki maçın yorgunluğunun, bir sonraki maça yansımasını istemiyoruz. Dinamo Kiev'in kaçıncı kalecisi oynayacak mı bilmiyorum, çünkü sonuç olarak 11 kişi sahaya çıkacaklar. Bu benim değil, meslektaşım Lucescu'nun sorunu."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Dinamo Kiev maçı öncesi grup liderliği açıklaması... ile ilgili etiketler Dinamo Kiev Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Jorge Jesus
GÜNÜN VİDEOSU

İYİ Partili Turhan Çömez'in buğday mezarlığı algısı elinde patladı! TMO'dan cevap geldi!

İYİ Partili Turhan Çömez'in "TMO çiftçiden aldığı buğdayı toprağa gömüp çürüttü" algısı elinde patladı. "Kurumumuz, aldığı ürünleri farklı stoklama yöntemleriyle sağlıklı ve güvenli bir şekilde muhafaza ediyor." diyen TMO, Çömez'in yaptığı propoganda alanında açık yığınlarda ürün stoklama yöntemi uygulandığını belirtti.