Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho helikopterden paylaştı: Yeni evim!

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı ve İstanbul'a getirdiği Jose Mourinho, helikopterle Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi üzerinden geçerken bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe’nin teknik direktörlük görevi için görüşmelere başladığı ve anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör

Jose Mourinho, resmi sözleşmeyi imzalamak için İstanbul’a geldi. Mourinho, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen uçaktan helikoptere geçti ve konaklayacağı otele gitti.

Portekizli teknik adam, helikopter yolculuğu sırasında, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Mourinho, havadan Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nin görüntülerini paylaşarak "Yeni evim" ifadelerini kullandı.

Bu arada Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından da ünlü teknik adamın, stadyuma bakan bir fotoğrafıyla birlikte "Bizden biri" paylaşımı yapıldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho helikopterden paylaştı: Yeni evim! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Jose Mourinho Kadıköy Ülker Stadyumu
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.