Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferini resmen açıkladı! Bugün İstanbul'da, işte ilk görüntü...

Sevilla ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’de mutlu sona ulaşmayı başardı. Uzun süren görüşmeler neticesinde her konuda anlaşma sağlanan oyuncunun Sarı-Lacivertliler’e atacağı imza Türk futbol tarihinin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçecek. Yıldız oyuncu kendisinin İstanbul'a getirecek uçağa binmeden önce havaalanında görüntülendi. Öte yandan Fenerbahçe, En-Nesyri transferini KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe  Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda Sevilla ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. 

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama şöyle;

'Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda, Futbolcu ve Kulübü Sevilla Football Club, S.A.D. ile görüşmelere başlanmıştır. 

Futbolcu sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere İstanbul'a gelecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.' 

EN-NESYRİ, FENERBAHÇE İÇİN YOLA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri, resmi imzayı atmak için İstanbul'a doğru yola çıktı. Paylaşılan görüntülerde yıldız oyuncunun uçağa binmek için havaalanına geldiği görülüyor. Fenerbahçe'nin yeni transferinin bugün 15:00 sularında İstanbul'da olması bekleniyor. 

FENERBAHÇE'DEN EN-NESYRİ PAYLAŞIMI

Fenerbahçe'den yeni transferi Youssef En-Nesyri için Mourinho'lu paylaşım geldi. 

 

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri transferini resmen açıkladı! Bugün İstanbul'da, işte ilk görüntü... ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.