Fenerbahçe Youssef En-Nesyri'nin maliyetini resmen açıkladı! Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'nin sözleşme detaylarını duyurdu. Fenerbahçe, 5 yıllık sözleşme imzaladığı Faslı forvet için Sevilla'ya 19 milyon 500 bin euro bonservis ödeyecek. Söz konusu rakam 4 sene içinde 8 taksitle ödenecek.

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP'a bildirdi. Sarı-Lacivertliler, Faslı golcü için Sevilla'ya 4 sene içinde 8 taksit halinde 19 milyon 500 bin euro Bonservis ödeyecek.

Fenerbahçe'nin En-Nesyri'yle ilgili KAP'a yaptığı bildiri şöyle:

"Profesyonel futbolcu Youssef En-Nesyri'nin transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır.

Sevilla Football Club, S.A.D. kulübüne toplam transfer bedeli olan 19.500.000 Avro 4 sene içerisinde 8 taksitle ödenecektir."

Fenerbahçe Youssef En-Nesyri'nin maliyetini resmen açıkladı! Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.