Fenerbahçe'de 99 puanlı İsmail Kartal kovuldu! Ali Koç yolları ayırma kararı aldı

Fenerbahçe'de sezona 4 kupa hedefiyle başlayan ancak 4'te sıfır çeken İsmail Kartal ile yollar ayrıldı. Başkan Ali Koç, başkanlık seçimleri öncesi sözleşmesi biten İsmail Kartal'la yola devam etmeme kararı aldı.

Fenerbahçe'de sezona 4 kupa hedefiyle başlayan ancak 4'te 0 çeken İsmail Kartal ile ilgili karar verildi.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sarı lacivertli takım, teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayırdı.

99 PUANLI HOCA GÖNDERİLDİ!

Önce Türkiye Kupası'ndan elenen, ardından Süper Kupa'ya çıkılmadığı için kupayı ezeli rakibine teslim eden Fenerbahçe, Konferans Ligi'nde Olympiakos'a çeyrek finalde elenmişti. Son olarak ise 99 puan toplanmasına rağmen 102 puanlı Galatasaray'ın gerisinde kalındı ve Süper Lig şampiyonluğu da elden gitti.

Önümüzdeki hafta gerçekleşecek seçimde adaylardan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile anlaşma sağlarken, Ali Koç'un nasıl bir tercih yapacağı merak ediliyor.

 

Fenerbahçe'de 99 puanlı İsmail Kartal kovuldu! Ali Koç yolları ayırma kararı aldı ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Ali Koç İsmail Kartal Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.