Fenerbahçe'de Jorge Jesus Rennes maçı sonrası açıklamalarda bulundu: Ona gösterilen tepkiler, bana gösterilmiş tepkidir...

UEFA Avrupa Ligi’nde B Grubu 5. maçında Fenerbahçe, evinde Rennes’i ağırladı. Sarı-lacivertliler 3-0 geriye düştüğü maçı 3-3’lük beraberlik ile bitirdi. Maçın ardından konuşan Kanarya'nın teknik direktörü Jorge Jesus, "Taraftarlara seslenmek istiyorum; oyuncular arasında ayrım yapmayın. İyi anlarda, bizim güçlü olmamız için bize her zaman destek veriyorlar. Bugün Altay'a tepkiler oldu. Ona gösterilen tepkiler, bana gösterilmiş tepkidir. Ben de bunu istemem." ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu 5. maçında Fenerbahçe, evinde Rennes'i ağırladı. Sarı-lacivertliler 3-0 geriye düştüğü maçı 3-3'lük beraberlik ile bitirdi.

Maçın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus açıklamalarda bulundu. İşte tecrübeli teknik adamın öne çıkan sözleri:

"Taraftarlara seslenmek istiyorum; oyuncular arasında ayrım yapmayın. İyi anlarda, bizim güçlü olmamız için bize her zaman destek veriyorlar. Bugün Altay'a tepkiler oldu. Ona gösterilen tepkiler, bana gösterilmiş tepkidir. Ben de bunu istemem. Böyle bir ortamda bulunmak istemem. Oyuncular arasında ayrım yapmasınlar çünkü ben yapmıyorum.

Rennes maçın başında bizi şaşırttı, Majer'i oynattığı yer bizi şaşırttı. Defansif kabiliyetimizi sağlayamadık. Arao ve Crespo'nun pozisyonlarını değiştirdik. Majer, Crespo'nun arkasına kaçıyordu sürekli. Futbol'da time-out yok, devre arasını beklememiz gerekiyordu. Galibiyet alamadık ama güzel bir şekilde maça devam ettik, kazanacak pozisyonları bulduk ama olmadı."

"ÇEVİREBİLECEĞİMİZE İNANDIK"

"3-1'e getirince maçı tekrardan çevirebileceğimize inandık. Devre arasında neleri düzeltmemiz gerektiğini düşündük. Bir gol atarsak, bu maçta beraberliği ya da galibiyeti getirebileceğimize inanıyorduk. Miha'nın güzel golünden sonra daha da inandık.

Onun rekorunu kırmak tabii ki isterim. Çünkü bu kazanarak devam ettiğimizin bir göstergesi olur. Zico benim iyi bir arkadaşım. Bu rekorda onun adımlarını takip etmek benim için bir mutluluk.

Şu anda Fenerbahçe mental olarak çok güçlü. Bize karşı kazanmak kolay değil. Hakem son düdüğü çalmadan maç bitmiyor. Fenerbahçe gibi savaşan, inanan takımlara karşı oynuyorsanız, bu işinizi daha da zorlaştırıyor. Takım Avrupa'da güzel bir yolda ilerliyor. Umarım son maçtan sonra altın anahtarı alan biz oluruz. Daha fazla gol atarak kazanırız ve gruptan birinci çıkarız."

"GUSTAVO'NUN SAKATLIĞI..."

"Gustavo, bir kas sakatlığı yaşadı ve minimum 2 maçta olmayacak. Luan Peres'in ne zaman döneceği belli değil. Elimde bir oyuncu olmasını isteseydim bu kesinlikle stoper olurdu.

Oyuncularım biliyorlar ki hepsi benim için çok önemli. Fenerbahçe taraftarı bilmeli ki bizim takımımızda herkes önemli. Eğer takımınızı seviyorsanız, oyuncular arasında ayrım yapmamalısınız.

Sadece kazandığı zaman takımını alkışlayan taraftar benim için sıfırdır. Her maçın eşit olması gerekiyor. Ben buraya bu yüzden geldim. Buraya gelirken, Fenerbahçe taraftarının, takımlarını ne kadar çok sevdiğini hissettiğim için geldim."

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Rennes maçı sonrası açıklamalarda bulundu: Ona gösterilen tepkiler, bana gösterilmiş tepkidir... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Rennes UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.