Fenerbahçe'de tarihi kongre! Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı? Başkanlık yarışında kazanan kim olacak?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapılıyor. Başkanlık yarışında Ali Koç ile Aziz Yıldırım yarışıyor. Oy verme işlemi saat 10.00 itibariyle başladı ve 17.00 itibariyle sona erdi. Oy sayma işlemi başladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı yapılıyor.

Oy verme işlemi 10.00'da başlayıp, 17.00'de sona erecek. Vefa Küçük, yaka kartı alma stantlarının saat 16.55'te kapatılacağını açıkladı.

Genel kurula 46 bin 410 kongre üyesinin katılım hakkı bulunuyor. Fenerbahçe genel kurulunda 27.000 civarında oy kullanıldı.

Ali Koç'a oy veren üyeler sarı pusulayı kullanacak. Aziz Yıldırım'a oy vermek isteyen üyeler ise beyaz pusulayla tercihlerini yapacak.

Seçimin ilk gününde; Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okundu ve mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin her bir dönem bakımından ayrı ayrı ibra edilmesi görüşüldü. Ali Koç yönetimi mali ve idari yönden ibra edildi.

CANLI AKTARIYORUZ:

09.44: Vefa Küçük: "Güneşli, sıcak bir gün. İnşallah bu sıcak ve güneş sandığa da yansır ve katılım çok olur. Oy verecek üyelerimizin gönlünden hangi aday geçiyorsa, ona oy versinler. Katılımın fazla olacağını tahmin ediyorum. 30-32 bin katılım olacağını tahmin ediyorum. Bugün saat 09.00'a kadar iki başkan adayı da listelerini verdi. Teslim aldığımızı imzaladık ve belgeledik."

09.45: Vefa Küçük: "Saat 17.00'ye kadar üyelerimizin oy verme imkanı var. Benim anonsumla saat 10'da oy verme başlayacak. 17.00'ye kadar yaka kartını alıp oy kullanamazsa, o üyelerimize oy verme hakkı tanıyacağız."

09.46: Vefa Küçük: "Kazanan taraf tevazu içinde, kaybedenin olgunluk içinde olması lazım. Bu şekilde sonuçlandıracağız inşallah. İnşallah bugün kazanan yine Fenerbahçe olacak."

15.19: Fenerbahçe olağan seçimli genel kurulunda oy kullananların sayısı 22 bini geçti ve rekor kırıldı. Fenerbahçe'deki bir önceki oy kullanma rekoru 2018 yılında 21 bin 350 oyla kırılmıştı.

Fenerbahçe'de tarihi kongre! Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı? Başkanlık yarışında kazanan kim olacak?

Fenerbahçe'de tarihi kongre! Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı? Başkanlık yarışında kazanan kim olacak? - Resim : 2

Fenerbahçe'de tarihi kongre! Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı? Başkanlık yarışında kazanan kim olacak? ile ilgili etiketler Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.