Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor! Dusan Tadic'e 10 milyon euroluk teklif

Fenerbahçe'de takımın en değerli isimlerinden biri olan Dusan Tadic için Suudi Arabistan'dan teklif geldiği iddia edildi. Habere göre Dusan Tadic için önerilen tutar 10 milyon euro.

Fenerbahçe'nin geride kalan sezonun başında Ajax'tan transfer ettiği yıldız futbolcu Dusan Tadic, sarı-lacivertli forma ile sergilediği performans dikkat çekti. Suudi Arabistan ekibi, yıldız futbolcunun transferi için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı öğrenildi.

ARABİSTAN KANCASI

Kanarya'nın tecrübeli ismi Dusan Tadic'e, Suudi Arabistan'dan teklif geldiği konuşuluyor. Sırp yıldız için bir Suudi kulübünün, Sarı-Lacivertliler'in kapısını çaldığı bilgisine ulaşıldı.

10 MİLYON EURO

Dusan Tadic için konuşulan bonservis bedelinin 9-10 milyon Euro civarında olduğu öne sürüldü.

BEDELSİZ GELDİ

Sarı-lacivertli ekip, geçen sezonun başında Ajax'tan Dusan Tadic'i bedelsiz olarak renklerine bağlamıştı.

FENERBAHÇE KARNESİ

Dusan Tadic, Fenerbahçe forması ile toplam 62 resmi maça çıktı. Sırp yıldız söz konusu müsabakalarda 16 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve bunun yanında takım arkadaşlarına da 19 kez gol pası verdi. 

(Fanatik)

Fenerbahçe'de yaprak dökümü devam ediyor! Dusan Tadic'e 10 milyon euroluk teklif ile ilgili etiketler Dusan Tadic Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Levent Gültekin'den İmamoğlu'na: Garip gurebaya yaptığın zamla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun

İstanbul'da suya yapılan fahiş zamlara tepki gösteren CHP yandaşı Levent Gültekin, "İstanbul’da yüksek su faturası ödüyoruz. Niye? Beyefendi en büyük icraat olarak kent lokantası açsın. Garip gurebanın suyuna ulaşımına zam yapıyorsun o parayla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun." dedi.