Fenerbahçe'den milli rekor! Tam 13 futbolcu milli takımlarına gidecek

Süper Lig'de bu haftayı bay geçiren Fenerbahçe, milli arada oyuncularından yoksun olacak. Ülke milli takımlarına 13 futbolcu gönderecek olan sarı lacivertli kulüp bu alanda rekor kırdı.

Son dönemde ülke milli takımlarına gönderdiği oyuncuların çokluğu nedeniyle, milli aralarda Futbol Akademisi'nden öğrencilerle çalışmak zorunda kalan Fenerbahçe, bu alanda yine rekor kırdı.

Sarı-Lacivertli ekipten Türk Milli Takımı'na Mert Müldür, Samet Akaydin, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Ümit Milli Takıma Bertuğ Elmaz, U-19 Milli Takımı'na Yusuf Akçiçek seçilirken, Dominik Livakovic (Hırvatistan), Alexander Djiku (Gana), Bright Osayi-Samuel(Nijerya), Sofyan Amrabat ve Youessef En-Nesyri (Fas), Sebastian Szymanski (Polonya) ve Edin Dzeko (Bosna Hersek) ülke milli takımlarına gitti.

2 HAFTA BOYUNCA TAKIMDAN UZAKLAR

Bu 13 oyuncu, 2 hafta boyunca takımdan uzak kalacak, Fenerbahçe'nin 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı Süper Lig 9. hafta maçında kadroda yer alacak. 

Fenerbahçe'den milli rekor! Tam 13 futbolcu milli takımlarına gidecek ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

İkbal Uzuner ve katili Semih Çelik'in son görüntüleri ortaya çıktı: İşte ölüme böyle yürümüş...

İstanbul Fatih ilçesi surlarında yaşanan vahşetle ilgili genç kızın ve cani katilin son görüntülerine ulaşıldı. Semih Çelik'in tek başına yürüyüp surlara çıktığı arkasından da telefonla konuşarak İkbal Uzuner'in surlara çıktığı ve orada yaklaşık 2 saat kaldıkları öğrenildi. İşte olayı saniye saniye anlatan o görüntüler...