Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Yapılan tetkikler neticesinde...

Süper Lig'in 7. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı. Sarı-Lacivertliler, milli futbolcunun sol arka adalesinde kanama ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Süper Lig'in 7. hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Sarı-Lacivertliler, milli futbolcunun sol arka adalesinde kanama ve ödem tespit edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Yapılan tetkikler neticesinde...

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

''Profesyonel Futbol A Takımımızda Antalyaspor ile karşılaştığımız maçta sakatlık yaşayan oyuncumuz Çağlar Söyüncü'nün @AcibademSaglik Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkikler neticesinde sol arka adelede kanama ve ödem tespit edilen oyuncumuzun tedavisine hemen başlanılmıştır.''

 

Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Yapılan tetkikler neticesinde... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Çağlar Söyüncü sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail, Lübnan'ı yasaklı bomba ile vuruyor: Ülkenin güneyi ateş aldı!

İşgali büyütmek isteyen katil İsrail, Lübnan'a yönelik kara harekatına başladı. İsrail unsurlarının, tank ve topçu atışlarıyla birlikte Lübnan sınırına doğru ilerlediği bildiriliyor. Bununla birlikte, işgalci İsrail ordusu Güney Lübnan'ı fosfor bombaları ile vuruyor. O anlar kameralara böyle yansıdı.