Fenerbahçe'den, TFF'ye çok konuşulacak çağrı: Tek talep ve beklentimizdir...

Süper Lig'in 3. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0'lık skorla mağlup ederek averajla zirveye yerleşti. Mücadele sonrası sarı-lacivertli yönetimden TFF'ye çok konuşulacak bir çağrı geldi.

Süper Lig'in 3. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 5-0'lık skorla mağlup ederek averajla zirveye yerleşti.

Mücadele sonrası sarı-lacivertli yönetimden TFF'ye çok konuşulacak bir çağrı geldi.

İŞTE FENERBAHÇE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA:

''DİKKAT ÇEKİYORUZ

Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Ligin 3. haftasında deplasmanda Rizespor ile oynadığı maça dair bu açıklamayı yapıyoruz.

Öncelikle kafilemizi nazik ev sahipliğinde ağırlayan Rizespor yönetimine teşekkür ediyoruz.

Ayrıca tüm süreçleri hiçbir aksama olmaksızın yöneten Rize Emniyetine teşekkür ediyoruz.

Deplasman tribününde Takımımızı durmaksızın destekleyen büyük taraftarımız iyi ki varsınız!

Bu uzun ve zorlu maraton sizin desteğiniz olmadan olmaz.

İlgili açıklama odağında vurgulamak istediğimiz şudur ki;

Takımımızın farklı galibiyetine rağmen maçın ilk yarısında gerek 'mantığı anlaşılmayan' sarı kartlar gerekse verilmeyen iki penaltı hakem ve VAR'ın yönetim ve yaklaşımına dair endişe duymamıza sebebiyet vermiştir.

Bu yaklaşımın devam etmemesi tek talep ve beklentimizdir.

Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve tüm ilgilileri, hakem yönetimlerindeki soru işaretlerini gidermek adına zaman kaybetmeksizin gereken adımları atmaya davet ediyoruz.''

 

Fenerbahçe'den, TFF'ye çok konuşulacak çağrı: Tek talep ve beklentimizdir... ile ilgili etiketler Çaykur Rizespor Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig TFF Türkiye Futbol Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Arif Güran: Devlet kızımın kanını yerde bırakmayacak

Narin Güran'ın serbest bırakılan babası Arif Güran, Diyarbakır'daki köy evinde gazetecilere açıklandı. "Devlet kızımın kanını yerde bırakmayacak" diyen acılı baba amcayla ilgili konuşmaktan kaçındı. Güran, "Gözaltı" sorusuna ise "Misafirdim, gözaltı değil" diye cevap verdi.