Fenerbahçeli yönetici Mehmet Dereli yoğun bakıma kaldırıldı

Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi ve Başkan Ali Koç’un yakın dostu Mehmet Dereli geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Dereli'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Fenerbahçeli yönetici Mehmet Dereli’nin Amerikan Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre; Başkan Ali Koç’un en yakın dostlarından biri olan ve daha önce karaciğer nakli yaptığı bilinen Dereli’nin durumu ciddi. Dereli'nin Kadıköy'deki Galatasaray mağlubiyetinin ardından mı yoksa öncesinde mi rahatsızlandığı bilinmiyor.

Magazin haberlerinde de zaman zaman adı geçen Mehmet Dereli, 2021 yılından beri Ali Koç’un oluşturduğu yönetim kurulu listesinde yer alıyor.

Fenerbahçeli yönetici Mehmet Dereli yoğun bakıma kaldırıldı

MEHMET DERELİ KİMDİR?

Mehmet Dereli 1957 İstanbul doğumludur. İş insanı, sanayici bir ailenin çocuğu. İlk ve ortaokul eğitimini İstanbul Işık Lisesi'nde tamamlayan, lise eğitiminden sonra üniversite eğitimi için Amerika'ya giden Dereli, Türkiye'ye dönüş yaptı.

Esra Özkan'la dünya evine giren Dereli’nin bu evlilikten Emir adında bir oğlu oldu. Esra Özkan'dan sonra Şebnem Dinçgör'le evlenen Dereli, 2003 yılında bir kez daha baba oldu.

İstanbul merkezli "İstanbul Motor Piston" şirketinin ortaklarından olduğu bilinen Dereli, 2016 yılında karaciğer nakli de olmuştu.

İş insanı, Brezilyalı model Elaine Fonseca ile sevgili olduğuna yönelik haberlerle de gündeme gelmişti.İş insanı, sevgilisi Brezilyalı model Elaine Fonseca ile magazin sayfalarını süslemişti. Dereli'linin genç modelden Olivia isminde bir çocuğu daha bulunuyor.

Fenerbahçeli yönetici Mehmet Dereli yoğun bakıma kaldırıldı ile ilgili etiketler Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Şehit Maşallah Abakay'ın son görüntüleri! "Dedeleri tarih yazan torunlar, tarih yazar"

Acı haberi sevenlerini yasa boğan şehit Maşallah Abakay'ın son görüntüleri yürekleri dağladı. Abakay'dan geriye kalan görüntülerde şehidin 'Burası Irak' sözleriyle; "Dedeleri tarih yazan torunlar, tarih okumakla yetinmez, tarih yazar." ifadelerini kullandığı görüldü.