Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu transferinden kasasına girecek ücret belli oldu

Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a 30 milyon euro artı 5 milyon euro bonuslar karşılığında satan Fenerbahçe'nin bu transferden kasasına girecek rakam belli oldu.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a 30 milyon euro artı 5 milyon euro bonuslar karşılığında sattı. Sarı-lacivertlilerin bu transferden kasasına girecek rakam belli oldu.

Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, bonuslar hariç 30 milyon euro bedelle Brighton'a sattığı Ferdi Kadıoğlu için eski kulübü NEC Nijmegen'e pay ödeyecek.

Fenerbahçe ile Nec Nijmegen arasında yapılan anlaşma gereği sarı-lacivertlilerin Hollanda ekibine satıştan yüzde 10'luk pay ödeyeceği belirtildi.

Bu da 30 milyon euroya Ferdi Kadıoğlu'nu satan Fenerbahçe'nin Nec Nijmegen'e 3 milyon euroluk ödeme yapacağı anlamına geliyor.

Öte yandan "FIFA Dayanışma Katkı Payı" adı altında NEC Nijmegen'e 500 bin euro da katkı payı ödenecek.

Ancak bu payın Brighton tarafından ödeneceği belirtildi.

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu transferinden kasasına girecek ücret belli oldu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın acılı babası Halk TV’ye adeta ateş püskürdü: 'Be utanmazlar' diye seslendi!

Narin Güran'ın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan babası Arif Güran, CNN Türk'e önemli açıklamalar yaptı. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün moderatörlüğünü yaptığı Akıl Çemberi programında konuşan acılı baba Halk TV’ye hitaben “Be Utanmazlar!” diye tepki göstererek adeta ateş püskürdü.