Fenerbahçe’nin rakiplerinden Monaco’ya tepki

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Monaco ile eşleşen Fenerbahçe hazırlıklarını son sürat devam ettirirken Fransız ekibinin Türkiye ile ilgili kararı büyük tepki topladı. Fenerbahçe’nin rakiplerine gönül veren taraftarlar, Monaco’nun bu tutumuna karşı Fenerbahçe’ye büyük destek verdiler.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Monaco ile eşleşen Fenerbahçe hazırlıklarını son sürat devam ettirirken Fransız ekibinin Türkiye ile ilgili kararı büyük tepki topladı.

Monaco’nun, Türkiye’deki darbe girişimi nedeniyle Fenerbahçe’yle oynanacak maç için İstanbul’a gelmek istememesi ve henüz uçuş planı belirlememesi Fenerbahçeli taraftarlar kadar Galatasaraylı Beşiktaşlı taraftarların da tepkisini çekti.

Rakip takım taraftarları, sosyal medya üzerinden Fenerbahçe’ye destek olurken Monaco’nun bu tutumunu keskin bir dille eleştirdi.

Monaco cephesinin bu isteğini gereksiz bulan taraftarlar, Türkiye’deki girişimin engellendiği ve sükunetin yeniden sağlandığı konusunda ortak paydada buluştu.

Fenerbahçe’nin rakiplerinden Monaco’ya tepki ile ilgili etiketler Fenerbahçe Monaco Darbe darbe girişimi
GÜNÜN VİDEOSU

Altın tozlu kahve devri sona erdi... Dilan Polat kıyma fiyatını görünce şoke oldu!

Geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Dilan Polat cezaevinden çıktıktan sonra evine aldığı bir kilo kıymanın fiyatına şaşırdı.