Fenerbahçe'ye Ferdi yerine sol bek önerisi! İşte o isim!

Sosyal medyada yayınlanan videoda Fenerbahçeli bir taraftarın kulübü arayarak Ferdi Kadıoğlu yerine sol bek önerdi. İşte o konuşma!

Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton & Hove Albion'a transferi sonrası Kadıoğlu yerine hangi ismin sol bek olarak forma giyeceği Fenerbahçe taraftarının gündeminde. 

TARAFTAR KULÜBÜ ARAYIP SOL BEK ÖNERDİ 

Bir Fenerbahçe taraftarı, kulübü arayıp Young Boys sol bekini önerdi. Taraftarın telefonda "Galatasaray maçında Young Boys'un sol beki 3 numaralı 21 yaşında Hadjam'ı lütfen kulübe iletir misiniz, Ferdi'nin yerine alalım." önerisi üzerine kulüpten "Tamam gerekli yerlere bilgi veririz." yanıtı aldığı görüldü.

FERDİ'NİN TRANSFER SÜRECİ

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu 35 milyon euro gibi büyük bir bedel ile İngiliz Premier League ekibi Brihgton'a sattı.

Sarı-lacivertli kulüpten paylaşılan "İz Bırakanlar Unutulmazlar; Yolun Açık Olsun Ferdi’miz" başlıklı yazı yayınladı.

 

FERDİ'DEN GÖZYAŞLARIYLA VEDA

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılık videosunda gözyaşlarını tutamadığı anlar görüntülendi.

Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin YouTube kanalında paylaşılan ve duygusal anlar yaşadığı videoda,

"Hem benim için hem de kulübümüz ve taraftarlarımız için zorlu bir an. Ancak hayatta bazen böyle şeyler olur ve yollar ayrılabilir. Bu kadar büyük bir kulübe imza atmaktan her zaman mutluluk ve gurur duydum. Taraftarlarımıza her şey için teşekkür ediyorum, daima kalbimdesiniz" şeklinde konuşmuştu.

Fenerbahçe'ye Ferdi yerine sol bek önerisi! İşte o isim! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın acılı babası Halk TV’ye adeta ateş püskürdü: 'Be utanmazlar' diye seslendi!

Narin Güran'ın gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan babası Arif Güran, CNN Türk'e önemli açıklamalar yaptı. CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün moderatörlüğünü yaptığı Akıl Çemberi programında konuşan acılı baba Halk TV’ye hitaben “Be Utanmazlar!” diye tepki göstererek adeta ateş püskürdü.