Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde müjdesi! Galatasaray derbisinde izlemeye geliyorlar

Fenerbahçe'de yükselen performansıyla takımın en değerli oyuncularından biri olan Jayden Oosterwolde için Galatasaray derbisine özel misafirler gelecek. Sarı lacivertli takımın yüksek bir bonservis beklentisi olan Hollandalı oyuncu için Milli takım yetkilileri izlemeye geliyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun vazgeçmediği isimlerden biri olan Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

DERBİDE İZLEYECEKLER

Yükselen performansı sonrası Hollanda'nın geniş oyuncu havuzuna dahil edilen yıldız oyuncunun Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisinde milli takım yetkilileri tarafından izleneceği öğrenildi. Yıldız futbolcunun Galatasaray karşısında sergileyeceği performansa göre ekim ayındaki milli maçların kadrosuna çağrılıp çağrılmayacağı da belli olacak.

MOURINHO "KALSIN" DEMİŞTİ

Bu sezon Sarı-Lacivertli formayla 8 maça çıkan Oosterwolde söz konusu karşılaşmalarda skor katkısında bulunamadı. Güncel verilere göre 13 milyon Euro değer biçilen Jayden'ın Fenerbahçe ile olan kontratı 2027 yılında sona erecek. Oosterwolde için yaz transfer döneminde farklı ülkelerdeki çok sayıda kulüpten teklif gelmiş ancak Mourinho'nun talebiyle bu teklifler kabul edilmemişti.

(Takvim)

Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde müjdesi! Galatasaray derbisinde izlemeye geliyorlar ile ilgili etiketler Jayden Oosterwolde Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.