Fenerbahçe'ye Kasımpaşa maçı öncesi Osayi ve Djiku'dan kötü haber geldi

Fenerbahçe'ye Kasımpaşa maçı öncesi Alexander Djiku'dan kötü haber geldi. Osayi Samuel sakatlığından dolayı kadroda bulunmazken, Djiku'nun da Kasımpaşa maçına yetişme ihtimali çok zor. Jose Mourinho oynatmayı planladığı isme karar verdi.

Fenerbahçe ara vermeden Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Jose Mourinho ise ilk 11'ini şekillendirmekte zorlanıyor.

OSAYI YOK, DJIKU ZOR

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre; İleri uçta sorun yaşamayan Portekizli çalıştırıcı, defans dörtlüsünü ise yeniden şekillendirecek. Sarı-lacivertli takımda Osayi sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek, Djiku'nun ise yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Son transfer Kostic'in ise tam hazır olması için zamana ihtiyacı olduğu bildirildi.

YA SAMET YA DA BECAO

Mourinho'nun, Osayi'nin yerine daha önce olduğu gibi Mert Müldür'e şans vermesi bekleniyor. Ferdi gittikten sonra sol bekte görev yapan Oosterwolde'nin ise alternatifi olmadığı için bu bölgede devam edeceği öğrenildi. Çağlar'ın ise partneri ya Samet ya da Becao olacak.

Fenerbahçe'ye Kasımpaşa maçı öncesi Osayi ve Djiku'dan kötü haber geldi ile ilgili etiketler Alexander Djiku Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Eli alçılı adamın yumrukları sosyal medyayı salladı

Elazığ'da iki şahıs, Kültür Park içerisinde tekme yumruk birbirine girdi. Kavga eden şahıslardan birinin elinin alçılı olması dikkat çekti.