''Fenerbahçe’yi bölmeye mi geldi?'' Acun Ilıcalı’nın seçimden sonraki sözlerine tepki yağıyor!

Fenerbahçe'de tekrar başkan seçilen Ali Koç'un listesinde yer alan Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım ile Koç'un seçim sonrası verdiği görüntüyü yorumladı. Ilıcalı, "Benim gözümde güç birliği seçim süresinde keşke güzelliklerle olsaydı. Bugün seçim bittikten sonra bu gördüğünüz görüntü benim açımdan yüzde 100 inanacağım bir görüntü değil" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım'ı geçerek tekrar başkan seçilen Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı, seçimin ardından açıklamalarda bulundu. Halk TV'ye konuşan Ilıcalı, seçim sonu Ali Koç ile birlikte platforma yürüyerek, el ele taraftarı selamlayan Aziz Yıldırım'ın verdiği birleşme mesajını yorumladı.

"SEÇİMDEN SONRAKİ BU GÖRÜNTÜ YÜZDE 100 INANDIRICI DEĞİL"

Acun Ilıcalı, "Benim gözümde güç birliği seçim süresinde keşke güzelliklerle olsaydı. Bugün seçim bittikten sonra bu gördüğünüz görüntü benim açımdan yüzde 100 inanacağım bir görüntü değil" ifadelerini kullandı.

"İNANMAM İÇİN BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ ÖNEMLİ"

Ilıcalı, "Ben Sayın Aziz Yıldırım'ın bundan sonraki yaklaşımına göre bu sarılmaları, el sıkışmaları değerlendireceğim. Seçime 12 saat kala bir anda ikili görüşmeye çıkmak istemek, ertesi gün bir anda bu kucaklaşmalar şu an için güzel görüntüler, görmek istediğimiz görüntüler. Ama bana sorarsanız bunlar daha önce, 6 yıl içinde olsaydı, 6 yıl içerisinde bu güzellikleri yaşasaydık... İnanmam için bundan sonraki süreç önemli" dedi.

FENERBAHÇE’DE ÇATLAK SESLER ERKEN BAŞLADI

Acun Ilıcalı bu sözleri sonrası Fenerbahçe taraftarı sosyal medyadan tepki gösterdi. İki başkan adayının güç birliği mesajı vermesi Sarı-Lacivertli taraftarları heyecanlandırırken, Ilıcalı'nın bu sözleri sonrası taraftar ''Fenerbahçe'yi bölmeyemi geldi'' diyerek tepkisini dile getirdi.

 

''Fenerbahçe’yi bölmeye mi geldi?'' Acun Ilıcalı’nın seçimden sonraki sözlerine tepki yağıyor! ile ilgili etiketler Ali Koç Aziz Yıldırım Acun Medya seçim Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.