Ferland Mendy kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Ferland Mendy kimdir? Lyon forması giyen başarılı sol bek Ferland Mendy, Real Madrid'e transfer oldu. Bu gelişmenin ardından internette futbolcu hakkında araştırma yapılmaya başlandı. Ferland Mendy kimdir, kaç yaşında, nereli, Real Madrid Ferland Mendy için ne kadar bonservis bedeli ödedi gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Ferland Mendy kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı...

Ferland Mendy kimdir? Real Madrid'in astronomik bir ücretle kadrosuna kattı Ferland Mendy sosyal medyanın gündemine oturdu. Lyon forması giyen başarılı sol bek hakkında internette birçok araştırma yapılıyor. Ferland Mendy kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorulara yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Ferland Mendy kimdir? Real Madrid Ferland Mendy için ne kadar bonservis bedeli ödedi? İşte yanıtı...

REAL MADRİD FERLAND MENDY İÇİN NE KADAR BONSERVİS ÖDEDİ?

İspanya La Liga ve Şampiyonlar Ligi’nde kabus gibi bir sezon yaşadıktan sonra transferde bombaları patlatan Real Madrid 5. transferini duyurdu. İspanyol devi Rodryg ve Mart ayında imza attırdığı Eder Militao’nun ardından Eden Hazard ve Luka Jovic’ten sonra 5. transferini de açıkladı.

Madrid, Lyon’un Fransız sol beki Ferland Mendy’yi transfer ettiğini resmen açıkladı. İspanyol basını, Mendy için 48 milyon Euro bonservis bedeli ödendiğini iddia etti.

24 yaşındaki oyuncuyla 6 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol devi, yeni oyuncusunun imza töreninin 19 Haziran Çarşamba günü Santiago Bernabeu’da olacağını duyurdu.

FERLAND MENDY KİMDİR?

Ferland Mendy, Ligue 1 takımı Lyon ve Fransa milli takımı için sol bek olarak oynayan Fransız profesyonel bir futbolcu.

8 Haziran 1995 doğumlu 24 yaşındaki Ferland Mendy, 1.78 boyunda ve 73 kilo.

Ferland Mendy kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.