Ferudun Niğdelioğlu anlattı! Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe ile ilgili sözleri olay oldu: Ortada 'Şampiyon olur!' diyeceğim bir takım yok!

Sansürsüz Futbol kanalının yorumcusu Ferudun Niğdelioglu, Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Aziz Yıldırım'ın takımın gidişatından memnun olmadığını söyleyen Niğdelioğlu, ''Aziz Yıldırım huzursuz ve mutsuz! "Ortada 'Şampiyon olur!' diyeceğim bir takım yok!" diyor.'' dedi.

Sansürsüz Futbol kanalının yorumcusu Ferudun Niğdelioglu, Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı. Aziz Yıldırım'ın takımın gidişatından memnun olmadığını söyleyen Niğdelioğlu, ''Aziz Yıldırım huzursuz ve mutsuz! "Ortada 'Şampiyon olur!' diyeceğim bir takım yok!" diyor. "En-Nesyri sürekli oynatılmalı!" diyor. Mourinho'nun da ruh halini beğenmiyor.'' sözleriyle dikkat çekti.

Ferudun Niğdelioğlu anlattı! Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe ile ilgili sözleri olay oldu: Ortada 'Şampiyon olur!' diyeceğim bir takım yok! ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Cenaze namazında tabuttan ses gelmeye başladı! Musalla taşından hastaneye...

80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı kılınırken musalla taşının üstündeki tabuttan ses gelmeye başladı. Camiye çağrılan sağlık ekipleri, Bayşu'yu kalp masajının ardından ambulansla hastaneye götürdü.