FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesine Süleymancılar da mı katıldı? Dikkat çeken 'sembolik dua' detayı...

FETÖ elebaşı vatansız Fetullah Gülen'in ABD'deki cenaze töreninde dikkat çeken bir 'Süleymancı' detayı gündeme geldi. FETÖ elebaşının cenazesinin en önündeki insanların Süleymancılar'ın sembolik dua etme şekliyle ellerini açtıkları görüldü. 

20 Ekim'de öldüğü duyurulan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium ismindeki spor kompleksinde ilginç bir cenaze töreni düzenlendi. 

İncilden pasajların okunduğu cenaze törenine katılanlar maske, şapka ve gözlük takarak yüzlerini gizleme yarışına girdi. 

Cenazede öyle bir detay var ki özellikle Süleymancılar cemaatini tanıyanların dikkatini çekti. 

 

SÜLEYMANCILARIN SEMBOLİK DUA ŞEKLİ...

Vatansız FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesinin en önündeki insanların Süleymancılar'ın sembolik dua etme şekliyle ellerini açtıkları görüldü. 

SuperHaber olarak Alihan Kuriş'in FETÖ'den ihraç edilen Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ile görüşerek Türkiye’yi kaosa sürükleme planı yaptığını gündeme getirmiştik. 

FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesine Süleymancılar da mı katıldı? Dikkat çeken 'sembolik dua' detayı... - Resim : 2

İKİNCİ FETÖ 

FETÖ cenazesinde de bu sembolik dua detayı sonrası Süleymancılar cemaati ikinci FETÖ haline mi geldi soruları yeniden gündem oldu. 

Bilindiği üzere Süleymancılar cemaati lideri Alihan Kuriş ve yönetimine FETÖ son yıllarda tam destek veriyor. 

 

SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE KURİŞ İSYANI: CEMAATİMİZİ DEVLET DÜŞMANI YAPTIN

Dün de Süleymancılar cemaati lideri Alihan Kuriş'in Balıkesir'deki cemaat kursundan "Cemaatimizi devlet düşmanı yaptın, utanmıyor musun?" sözleriyle kovulduğunu gündeme taşımıştık.

 

FETÖ elebaşı Gülen'in cenazesine Süleymancılar da mı katıldı? Dikkat çeken 'sembolik dua' detayı... ile ilgili etiketler Alihan Kuriş Süleymancılar FETÖ ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.