FETÖ emniyet ajanını Gürcistan’dan mesajla tehdit etti

FETÖ’nün İzmir’de yapılanmasını ortaya çıkaran ve mahkemelerde tanıklık yapan Hüseyin Sarıçiçek bu kez mesajla tehdit edildi. 17-25 Aralık sürecinden sonra FETÖ içinde yaşadıklarını emniyete anlatan ve yaklaşık 2 yıl ajan olarak görev yapan Sarıçiçek’in Gürcistan’dan tehdit edildiği anlaşıldı. Sarıçiçek, savcılığa giderek savcılığa giderek önce avucuna 5 adet mermi bırakanlardan ve Gürcistan’dan mesajla tehdit eden Ercan Yılmaz’dan şikayetçi oldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER


Türkiye’de 15 Temmuz 2016 yılında,kanlı bir darbe girişimi yapmak isteyen FETÖ’nün yeniden harekete geçtiği anlaşıldı.

ESKİ AJAN YENİ TANIK HÜSEYİN SARIÇİÇEK MESAJLA TEHDİT EDİLDİ

İzmir’de yaşayan ve FETÖ’nün şehir yapılanmasını ortaya çıkaran ayrıca mahkemelerde tanıklık yapan Hüseyin Sarıçiçek’in bu kez mesajla tehdit edildiği ortaya çıktı. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre 17-25 Aralık sürecinden sonra FETÖ içinde yaşadıklarını emniyete anlatan ve yaklaşık 2 yıl ajan olarak görev yapan Sarıçiçek’in Gürcistan’a ait bir telefondan Whatsapp üzerinden yollanan mesajla tehdit edildiği tespit edildi.

GÜRCİSTAN’DAN YOLLANAN MESAJLA BİR KEZ DAHA ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ

Hüseyin Sarıçiçek adlı FETÖ eski ajanına karşı yapılan tehditlerin halen devam ettiği öğrenildi. Sarıçiçek Gürcistan’dan mesajla tehdit mesajı yollayan Ercan Yılmaz adlı kişiden şikayetçi oldu. Sarıçiçek savcılığa verdiği ifadesinde ”Haziran ayının 9’unda ikametimin bulunduğu Gümüldür’de iken kullanmakta olduğum GSM hattıma telefon rehberimde kayıtlı olmayan, artı 995 ..numaralı GSM hattı tarafından Whatsapp üzerinden ekran çıktısını sunduğum mesajlar gönderilmeye başlanıldı. Bu mesaj gönderilme eylemi 10 Haziran tarihine kadar aralıklarla devam etti. Yabancı ülke numarası olan telefonun Whatsapp profilindeki bilgilerde Ercan Yılmaz olduğu yazıyordu. Ayrıca şahsi ait profil resimde mevcuttu. Ben Ercan Yılmaz adlı şahısı daha önceden tanımıyorum. Ancak yaptığım araştırmalar sonucunda İzmir 3.Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılaması devam eden ve kamuoyunda ”FETÖ Borsası“ olarak bilinen davada yargılan ve Ahmet Kurtuluş’un ölümü ile ilgili bilgisi olan şahıs olduğunu öğrendim. Bu şahsın daha öncesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile herhangi bir irtibatı olduğunu bilmiyordum. Ekte sunduğum içeriklerden de anlaşılalım üzere bu şahıs örgüt adına beni tehdit etmektedir. Bu şahıstan şikayetçiyim” şeklinde ifade verdiği bildirildi.

WHATSAPP’TAN TEHDİT DOLU YAZILAR DETAYLI SAVCILIK SORUŞTURMASINDA

Öte yandan Hüseyin Sarıçiçek İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadesinde kendine yollanan tehdit dolu mesajları da ekledi. Sarıçiçek Ercan Yılmaz adlı kişinin kendisine ”Hüseyin Sarıçiçek bu mesajları okuduktan sonra hemen siliyorsun ve kimseyle asla paylaşmıyorsun. Aksi takdirde başına gelecekler hiç hoş olmaz şunu kafana iyice sok. Necdet İçel ve Bilal Hocamın ekmeğini yeyipte hainlik yapan kişi sensin. Bu adamlar bize yurt dışında her kapıyı açtılar. Onlar için yurt içinde ne yaptıysak yine yaparım. Aklını başına al” yine aynı kişi tarafından ”Elini ayağını bütün FETÖ PYD davalarından acil olarak çekiyorsun.Beraat eden ya da az ceza alan kişilerle alakalı burnunu hiç bir ile sokmuyorsun. Özellikle Bekir Kaya hocamın davasında asla tanıklık yapmayacaksın. Ve üst düzey abilerinde asla ve asla davalarına girmeyeceksin” ve “Bu yapı bir gün o ülkenin başına geçecek. O zaman devran dönecek. Necdet hocam isterse seni bir dakika bile yaşatmaz. Başında ki davalar vs sadece sana bir uyarı. Eğer bu dediklerimi yaparsan gün geldiğinde sana dokunulmayacak. Bu Necdet hocamın sana sözü. Kenara çekil ve keyfine bak” yazdığını belirtti. Yine Sarıçiçek dilekçesinde aynı kişinin ”Biz örgüt adına ve abiler adına yurt içinde sayısız işler yaptık. Ama onların ve yani yapının sayesibde hiç birinin ne delili var ne de izi. Bu işler böyle. Bak sana sahip çıkmaya kalkan Ömer Faruk Aydıner İzmir’den gitti. Ömer Akıncı geberdi. Sana her kim sahip çıkmaya ve bu yapının üzerine gitmeye kalkarsa belasını emin ol fazlasıyla bulur. Bu yapıyla Tayyip Erdoğan bile başedemedi. İzmir Adliyesi’nde ki k... kırık savcılar asla baş edemez. Kenara çekil kenara çekil kenara çekil. Bu kadar” şeklinde mesaj yolladığını söyledi.


SARIÇİÇEK ÖNCE DARP EDİLDİ SONRA HAPSE ATILDI VE ÇIKINCA KURŞUNLANDI

FETÖ ile mücadelede öne çıkan eski emniyet ajanı Hüseyin Sarıçiçek’in başına adeta gelmeyen kalmadı. Hüseyin Sarıçiçek 2017 yılında bir davada tanıklık yaptıktan sonra adliyeden çıktığında saldırıya uğrayarak darp edildi. Ardından 2018 yıl ilk ayında kendisine kurulan bir kumpas ile cezaevine atılarak 9 ay 10 gün hapis yattı. Cezaevinden çıkan Sarıçiçek aldığı tehditlere rağmen tanıklıklara devam edince bu kez silahlı saldırıya uğradı. Menderes-Gümüldür yolu üzerinde evine giderken aracının önünü kesen motosikletli iki kişinin otomobilinin camına doğru iki kez ateş ettiğini belirtti. Sarıçiçek olay yerine gelen jandarmaya verdiği ifadede kendisine yönelik saldırının FETÖ'cülerin bir eylemi olduğunu ifade etti.

FETÖ emniyet ajanını Gürcistan’dan mesajla tehdit etti ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.