FETÖ keramet kasıyor! Örgüt elebaşı Fetullah Gülen ölürken birden ayağa kalkmış!

FETÖ elebaşı daha gömülmeden ölümü kullanılmaya başlandı. Örgütün medya yapılanması sorumlusu Ekrem Dumanlı FETÖ elebaşının birden ayağa kalkarken öldüğü yalanını yaydı. Ardından örgütün diğer üyeleri de Dumanlı’nın bu yalanına, elebaşının ölürken yanına Hz.Muhammed’in geldiğini ve o sebeple ayağa kalktığı yalanını eklemeye başladı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Uluslararası casusluk ve şantaj yapılanması FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'in gömülme hazırlıkları sürüyor.

FETÖ’de elebaşının ölümü ile başlayan taht ile para kavgalarıyla beraber algı operasyonları da başladığı görüldü.


FETÖ YİNE KERAMET KASMAYA BAŞLADI

FETÖ elebaşının ölmeden önce,bir çok kez keramet gösterdiği iddiaları gündeme getirilmişti.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası yalan ve kurgu oldukları ortaya çıkan sözde kerametler arasında Fetullah Gülen’in gözleri görmeyen bir adamın gözlerinin açılmasını sağladığı rüyasında Peygamber Hz.Muhammed’i gördüğü ve cinlerden oluşan ordusu olduğu yalanları vardı.

Bu keramet yalanları ile örgüt elebaşına ulvi bir kimlik kazandırmayı amaçlamıştı. Örgüt bu kimliği sorgulamayan cemaat taraftarı ile himmet toplamak için algı yaparak yaymıştı.

Bu kez de aynı örgütün 20 Ekim’de ABD’de ölen FETÖ elebaşını ölümünü daha gömülmeden kullanmaya başladığı ortaya çıktı.

 

EKREM DUMANLI: BİRDEN AYAĞA KALKIYOR VE O ANDA VEFAT EDİYOR

Örgütün medya yapılanması sorumlusu Ekrem Dumanlı,önce FETÖ elebaşısının birden ayağa kalkarken öldüğü yalanını yaydı.Dumanlı elebaşının ölümü sonrası yaptığı canlı yayında,''Biliyorsunuz bir süredir hastahanedeydi.Ve bir odadan diğerine tekerlekli sandalye ile götürülüyordu.Yine böyle bir anda tekerlekli sandalyeyi getiriyorlar.Bırakın yürüyerek gideyim deyip ayağa kalkıyor. O anda vefat ediyor.'' dedi.

 


HZ.MUHAMMED GELİNCE AYAĞA KALKTI YALANI YAYILMAYA ÇALIŞILIYOR

Dumanlı’nın bu konuşmasının ardından örgütün diğer üyeleri de bu yalana örgüt elebaşının ölürken yanına Peygamberimiz Hz.Muhammed’in geldiği ve o sebeple ayağa kalktığını eklemeye başladıkları belirtildi.

FETÖ’nü iyi tanıyan ve bilen uzmanlara göre elebaşı öldükten sonra örgütün yine aynı keramet kasarak dağılma ve bölünme sürecini önlemeye çalıştığı ifade edildi.

Öte yandan, X platformunda FETÖ üyelerine örgütle iltisakı bulunan ve örgütün propaganda aygıtı konumunda olan sürekli psikolojik harekat yürüten 119 sosyal medya kullanıcısına erişim engeli getirilmişti.

FETÖ keramet kasıyor! Örgüt elebaşı Fetullah Gülen ölürken birden ayağa kalkmış! ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Tunca Nehri'nin kenarında yakılmış ceset! Polis vahşice işlenmiş cinayeti çözdü

Tunca Nehri'nin kenarında vücudunda kesikler ve yanıklar olan bir ceset bulundu. Adeta iğneyle kuyu kazarak cesedin kimliğini belirleyen cinayet şube ekipleri cinayetin şüphelisini de kısa sürede yakaladı.