FETÖ'cü Ahmet Kurucan itiraf etti: Cenazede tekbir getirmesinler diye herkesi tembihledik!

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in ölmesinin ardından FETÖ'cü Ahmet Kurucan, elebaşı Fethullah Gülen'in Amerikan kültürüne göre gömüldüğünü söyledi.

 Fethullahçı Terör Örgütü'nn (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen, 20 Ekim’de ABD'de öldü.

Ölümünün üzerinden dört gün geçmesine rağmen defnedilmeyen Gülen için Pensilvanya’daki bir beyzbol sahasında cenaze töreni düzenlendi.

Törende tekbir getirilmemesi ise dikkat çekmişti. FETÖ'cü Ahmet Kurucan'dan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.

FETÖ'cü Kurucan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Amerikan kültürüne göre gömüldüğünü söyledi.

FETÖ'cü Ahmet Kurucan itiraf etti: Cenazede tekbir getirmesinler diye herkesi tembihledik!

"KIBLEYE MÜTEVECCİH YATIYOR"

Gülen'i tabutla toprağa verdiklerini belirten Kurucan, "Arkasına yastıklar koyduk. Hocaefendi o geçici istirahatgâhında kıbleye müteveccih bir şekilde yatıyor." ifadelerini kullandı.

FETÖ'cü Ahmet Kurucan itiraf etti: Cenazede tekbir getirmesinler diye herkesi tembihledik! - Resim : 2

"TEKBİR GETİRİLMEYECEK DİYE TEMBİHLEDİK"

Kurucan, tekbir getirilmemesini de "Tekbire çok ciddi siyasi anlamlar yüklendi Türkiye'de. Biz onun için ısrarla dünyaya örnek olsun diye tekbir getirilmeyecek diye vurguladık. İnsanların tekbir getirmemelerinin nedeni budur." dedi.

FETÖ'cü Ahmet Kurucan itiraf etti: Cenazede tekbir getirmesinler diye herkesi tembihledik! ile ilgili etiketler FETÖ Fethullah Gülen ABD Pensilvanya ölüm cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Provokatörler SAHA EXPO'yu hedef almak istedi! Hakan Fidan'a tepki çeken soru...

 712 yerli, 760 civarında da yabancı firmanın katıldığı SAHA EXPO'da bir grup provokatör İngiliz BAE Systems firması üzerinden provokasyon çıkarmak istedi. Hakan Fidan’a, ‘Savunma Sanayi Fuarı’nda İsrail’e silah tedariği yapan firmanın ne işi var?’ sorusunu soran vatandaşa korumalar müdahale etti.