FETÖ'cü Halit Esendir'den itiraf: “Gülen darbeyi gece 03:00 de bekliyordu"

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in darbe planı için firari Halit Esendir'den itiraf gibi açıklama geldi. Esendir, Gülen'in darbeyi saat 3:00'da beklediğini adeta itiraf etti.

FETÖ'cüler 15 Temmuz hain darbe girişimini FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in planlamadığını iddia edip Türkiye'de karışıklık yaratma çabalarına devam ediyordu. Öyle ki Gülen'in hain darbe girişimi sonrası videoları internete servis edilmiş ülkede farklı bir siyasi iklim yaratılmaya çalışılmıştı. 

GÜLEN SAAT 3'TE DARBEYİ BEKLİYORDU

FETÖ firarisi Esendir'den adeta itiraf gibi bir açıklama geldi. FETÖ elebaşının hain darbe girişimini saat 3:00'da beklediğini ifade eden Esendir açıklamalarında şunları söyledi: 

"Hocaefendi akşam kalkışması olduğunda. Cuma'dan çıkmışlar ABD'de saat 21:00 civarı köprüler kapatılıyor ilk haber çıkınca uçaklar uçuyor vs Ankara'da hemen arkadaşlar kapıyı çalıyorlar. Hocam Türkiye'de darbe olmuş diyorlar. Hocaefendi bir anda şaşırıyor gece 3:00'da olacağından bilgisi var. Hocaefendi bir anda Türkiye'de saat kaç diyor. 21:30 diyorlar. Bu saatte darbe olmaz bu bir oyun bu diyor. Hocaefendinin bu ifadesini duyuramadık."

FETÖ'cü Halit Esendir'den itiraf: “Gülen darbeyi gece 03:00 de bekliyordu" ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.