FETÖ'cüler sokak köpekleri yasası üzerinden kaos çıkarma planı yapıyor! Sohbet odasında deşifre oldular...

Aralarında Cevheri Güven'in de olduğu FETÖ tetikçilerinin köpek lobisine verdiği taktikler ifşa oldu. X'teki bir sohbet odasında destek ve taktik veren firari FETÖ'cülerin "Hayvanların tedavi edildiği videolu hikayelerin ve öldürülen hayvanların videolarının paylaşılarak duygu sömürüsü yapılması." sözleri tepki çekti.

TBMM'de, Türkiye'nin uzun süredir beklediği bir teklif görüşülüyor.

Halk güvenliğini tehdit eden başıboş sokak köpeği sorununun çözümü için Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu mesai harcıyor.

Bu kapsamda yaklaşık 14 saat süren görüşmelerden sonra Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin 4 maddesi daha kabul edildi.

Muhalefet ve mama lobisinin karşı çıktığı sokak köpekleri yasası üzerinden FETÖ'cülerin kaos çıkarma planı yaptığı ortaya çıktı. 

Aralarında Cevheri Güven'in de bulunduğu FETÖ'cü hainler, X'teki bir sohbet odasında çare aradı.

FETÖ TETİKÇİLERİNDEN KÖPEK LOBİSİNE TAKTİKLER

FETÖ tetikçilerinin köpek lobisine verdiği taktikler ifşa oldu. Firari FETÖ'cülerin köpek lobisine verdikleri destek ve taktikler, sohbet odasındaki konuşmalarla ortaya çıktı.

"VİDEOLAR PAYLAŞARAK DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIN"

Başıboş sokak köpekleriyle ilgili düzenlemenin meclisten geçmesini istemeyen teröristlerin buldukları çareler: Hayvanların tedavi edildiği videolu hikayelerin ve öldürülen hayvanların videolarının paylaşılarak duygu sömürüsü yapılması.

 

 

FETÖ'cüler sokak köpekleri yasası üzerinden kaos çıkarma planı yapıyor! Sohbet odasında deşifre oldular... ile ilgili etiketler FETÖ köpek Cevheri Güven
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.