FETÖ'de kavga giderek büyüyor: FETÖ'nün kumpasçıları birbirini engellemeye başladı!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeninin FETÖ ifşaları sonrası birbirine giren örgütte kavga giderek büyüyor. Gülen sonrası dönemin hazırlıklarının yapıldığı terör örgütünde kumpasçılar birbirini engellemeye başladı. Taraf Gazetesi'nde aynı dönem köşe yazarlığı yapan firari emniyetçiler Emre Uslu ile Önder Aytaç da FETÖ'nün bölünme sürecinde ayrı düştü. İşte kavganın giderek büyüdüğü FETÖ'de son yaşananlar...

Geçen hafta, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni (kardeşi Mesih Gülen'n oğlu) Ebuseleme Gülen tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımlarla örgüt yandaşları arasında alevlenen tartışmalar sürüyor. 

Ebuseleme Gülen, örgüt çiftliğinin hemen yanında yer alan bir evin girişinden yaptığı videolu paylaşımda, Fetullah Gülen'in "başka bir yere kaçırıldığını" iddia etmişti. Yeğeninin iddialarına göre Fetullah Gülen, örgütün karakutusu olarak bilinen Cevdet Türkyolu başta olmak üzere, Barbaros Kocakurt, Mustafa Özcan ve Gülen'in özel doktoru Kudret Ünal tarafından bilinmeyen bir yerde tutuluyor. İddiaların örgüt yandaşları tarafından yoğun etkileşim alması üzerine de Fetullah Gülen adına uzun zamandır paylaşımların yapıldığı bir sosyal medya hesabında, FETÖ elabaşının çiftlikten "daha sakin bir ortamda" rutin faaliyetlerine devam ettiği ifadelerine yer verilmiş, yer değişikliğinin doktorların ısrarından kaynaklandığı öne sürülmüştü. Ebuseleme Gülen, X paylaşımlarında, amcasının 15 Temmuz hain darbe girişimiyle ilgili "gerçekleri açıklamadan ölmemesi gerekir" yorumlarında bulunurken, Türkyolu, Adil Öksüz, Kudret Ünal ve Barbaros Kocakurt gibi örgütün önde gelen isimlerini suçlamayı sürdürüyor.

EKREM DUMANLI: MEKAN DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

FETÖ firarisi Ekrem Dumanlı ise Fethullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in devam eden hastalıkları sebebiyle doktor tavsiyesi ile mekan değişikliği yapıldığını açıkladı.

 

 

FETÖ'DE KAVGA GİDEREK BÜYÜYOR

"Gelenekçiler", "Yenilikçiler", "MÖZ" (Mustafa Özcan Grubu) ve "Barbarosçular" (Barbaros Kocakurt Grubu)” gibi gruplara bölünen örgüt, elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrasına hazırlanırken rakip "MÖZ" grubu ile "Barbarosçular" grubunun taht kavgasında birlikte hareket etmeye başladığı iddia ediliyor.

Gülen’i çiftlikten kaçırdığı iddia edilen Cevdet Türkyolu’nun başını çektiği ekip de MÖZ grubu içersinde yer alıyor.

Ebuseleme Gülen de dün yaptığı bir paylaşımda, "Korkmayın titreyin! Mözcan sen kenarda bekle. Turpun büyüğü sensin" sözleriyle Mustafa Özcan'ı işaret ediyor.

YEĞEN GÜLEN'DEN CEVDET TÜRKYOLU'NA: DOYMADIN DOMUZ HERİF

Ebuseleme Gülen, Fetullah Gülen'i Pensilvanya'daki FETÖ çiftliğinden kaçırdığı iddia edilen Cevdet Türkyolu'na seslenerek, "Cevdet O kadar hırsızsın ki hocamızı bile çaldın bizden. Naapcan cesedini mumyalatıp müzeye koyup bilet mi kesecen kapıda. Sen onu da yaparsın! Doymadın domuz herif" dedi.

Gülen'in sözleri "Fetullah Gülen öldü mü?" sorusuna sebep oldu.

Sosyal medya hesabından "Fetö elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen 'cesetten' söz ediyor ama teyit edilemiyor" diyen Gazeteci Nedim Şener'e cevap veren Ebuseleme Gülen, "Cevdet Paraları aktarıp resmi belgelere imza attırtmadan öldürmez hocamı. Önce bir malları garantiye alsınlar. Sonra zaten bir haplık canı var adamın! İşte Bunlar gerçek terorist!" dedi.

 

FETÖ'NÜN KUMPASÇILARI BİRBİRİNİ ENGELLEMEYE BAŞLADI 

Taraf Gazetesi'nde aynı dönem köşe yazarlığı yapan firari emniyetçiler Emre Uslu ile Önder Aytaç da FETÖ'nün bölünme sürecinde ayrı düştü.

Önder Aytaç, Uslu'nun kendisini engellediğini sosyal medyada paylaştı.

Aytaç, "27 yıllık dostum, sosyal medyada 1 çete ile birlikte hareket eden Emre Uslu beni BLOCKlamış. Yazık" dedi.

FETÖ'cü hesaplar sosyal medya yorumlarında Emre Uslu'nun Cevdet Türkyolu ve Barbaros Kocakurt Grubu ile hareket ettiğini savundu.

 

"NE ANLAMA GELDİĞİNİ O DÖNEMİ YAŞAYANLAR BİLİR"

Emre Uslu'nun Önder Aytaç'ı engellemesi üzerine Nedim Şener sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Vay arkadaş !!! FETÖ içindeki kavga öyle bir noktaya geldi ki; Ergenekon ve Balyoz dahil bir çok kumpasa, imza atmış olan Emrullah Uslu sonunda Önder Aytaç’ı sosyal medyada engellemiş. Bunun ne anlama geldiğini o dönemi yaşayanlar bilir; ne kumpaslara imza atıp nice hakka girip hayatları söndürdüler." dedi. 

 

 

 

 

 

FETÖ'de kavga giderek büyüyor: FETÖ'nün kumpasçıları birbirini engellemeye başladı! ile ilgili etiketler FETÖ Emre Uslu Fetullah Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.