FETÖ'den 25 maddelik toplantı talimatı! SuperHaber şok eden ByLock yazışmasına ulaştı... / ÖZEL HABER

SuperHaber, FETÖ'nün örgüt toplantılarıyla ilgili olarak mensuplarına ByLock üzerinden gönderdiği 25 maddelik gizli talimatnameye ulaştı.

SuperHaber / ÖZEL... İzmit'te FETÖ'nün 'ablalarından' biri olduğu tahmin edilen terör örgütü mensubu tarafından yazıldığı anlaşılan, "Tedbiri 16'ya, hızı 32'ye katlayalım' başlıklı ByLock mesajında, örgüt üyelerine toplantı yerlerini nasıl seçecekleri, nasıl gizli tutacakları gibi konularda talimatlar veriliyor.

25 maddelik talimatnamede, toplantıların maksimum 9 kişiyle yapılması, toplantı yerinin eşler dahil kimseye söylenmemesi, araçla geliniyorsa aracın en az 700 metre uzağa park edilmesi, toplantı binasına girmeden önce girişin bir miktar geçilmesi ve takip olup olmadığının kontrol edilmesi, toplantılarda kağıt, kalem kullanılmaması gibi dikkat çeken kurallar sıralınıyor.

İşte o ByLock yazışması:

1. Toplantı yeri sadece toplantıya katılacak kişilere bildirilmeli.

2. Toplantıya katılacak kişiler eşleri dahil toplantı yerini kimseye söylememeli.
3. Toplantı yeri mimli yer olmamalı, mümkünse bakir, esnaf, hadim öğretmen veya güvenilir tanıdıkların iş yeri, evi, bağ ve bahçesi olabilir. Ev sahibi ve sahibesinin evde olmasına dikkat edilmeli.

4.Eğer toplantı esnafın mekanındaysa çalışanlara veya komşulara dikkat edilmeli

5. Toplantımızın makul bir gerekçesi olmalı. Tanıtım, kurs, altın günü, herbalife, forever, living, afye gibi ürün tanıtımı firmalarının göstermelik tanıtım toplantısı süsü verilmeli.

6. Ortak ağız olmalı ne için toplanıldığına dair ara ara hatırlatılmalı.

7. Mümkünse araçsız gidilmeli, araçlı gidildi ise uzağa park edip yürünmeli. (min 700 m kuralı)

8. Adres tam olarak öğrenilmeli, tekrar çağrılaşmamalı.

9. Data hattı sadece sekreter getirmeli, aynı adresten 6-7 data hat sinyal vermemeli.

10. GSM toplantı iş yerinizde yapılmıyorsa asla oraya getirilmemeli.

11. Toplantıya gidilirken GSM yanınızdaysa uçak moduna alma ya da kapatma sağlıklı değil, onunla birlikte birden batarya çıkarma veya hattı çıkarma daha sağlıklı, (telefon ulaşılamayacağını operatöre rapor etmemeli) şebeke değiştirilip uçak moduna da alınabilir.

12. Toplantı mekanına yaklaşıldığında biraz geçerek veya binanın etrafından dolaşarak fiziki takip var mı kontrol edilmeli eğer varsa toplantı yerine girmeden ordan uzaklaşmalı.

13. GSM açık bir şekilde seyahat ediyorsanız, kullandığınız aracın kiralık olmasının bir esprisi yok daha önce belirttiğimiz gibi HTS ve EDS sistemi entegre.

14. Kağıt kalem kullanımı yasak. Notlar Whatsaby üzerinden tutulmalı.

15. 1 Mart'a kadar veri yansıtması yapılamamalı. Sonrasındaysa sadece ilgili kişi tedbirli yansıtma yapmalı.

16. Toplantılarımız 7-8 kişiyi geçmemeli. (maksimum 9 kişi kuralı) illaki 9'u geçme durumu varsa gündemini işleyen arkadaşlara müsade edip tekrar 9'u geçmeyecek şekilde devam edilmeli.

17. Parça parça gelinip parça parça gidilmeli, insanlardan bir insan olarak gezilmeli, şüpheli veya vazifeli gezmemeli.

18. Toplantı yerleri rutine bağlanmalı.

19. Bir haftadır belli olan toplantı yeri son gün değiştirilebilir.

20. Gün ve saatte ara ara değişiklik yapılabilir.

21. Site güvenlik görevlisi veya komprike kamera sistemi olan yerler tercih edilmemeli.

22.İsim belirtmek lüzumu şart değilse başka vazifedeki arkadaşlardan toplantıda isim belirterek konuşulmamalı.

23. Tedbire teşvik için toplantılarda isim vererek "falanı almışlar, baskın yapılmış, şu şu ele geçirilmiş aman dikkat" demek tedbir anlatırken tedbirsizlik yapmak demek, magazine yer vermeyelim. Anlatılmasında maslahat varsa isim, adres vermeden anlatılmalı.

24. Her toplantı öncesi tek tek nasıl gelindiği sorulmalı, tedbirsiz gelen arkadaş geri gönderilmeli veya bir yaptırımda bulunulmalı. Bir sonraki toplantıya tedbirli gelinmesi sağlanmalı.

25. GSM'de telaffuz edilmiş toplantı veya randevu var ise gidilmemeli. Allah yolumuzu hayırda kolay kıla...

bylokc-icerik

FETÖ'den 25 maddelik toplantı talimatı! SuperHaber şok eden ByLock yazışmasına ulaştı... / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler ByLock FETÖ toplantı talimatı gizli yazışma
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.