FETÖ’DEN SONRA PKK’DAN NATO ÇAĞRISI: ACİL YARDIM!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt 'Haberin Olsun'un bugünkü bölümünde, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in asgari ücret ve emekli maaşına zam için tutmayan eylem çağrısını, FETÖ’den sonra şimdi de PKK'nın NATO'ya ‘Acil yardım’ çağrısını ve NATO’daki müttefiklerimizin yanıtlarını değerlendirdi.

Bozkurt, ''Türkiye'de muhalefet erken seçim söylemiyle sokakları hareketlendirmeye çalışıyor.

''TÜRKİYE'DE PROVOKASYON GİRİŞİMLERİ YAPARAK BASKI ALTINA ALMAYA ÇALIŞABİLİRLER''

Örgütü bitirme aşamasına getiriyoruz. Irak'ta bitirme aşamasına geldi. Suriye'de de bitmek üzere. PKK için sonun başlangıcı. Yok olacaklarını biliyorlar FETÖ gibi sahiplerine feryat ediyorlar. PKK Terör örgütü için artık geri dönülmez bir nokta. Pentagon'dan Ankara'ya mesajlar getirilecektir. ABD TÜrkiye'ye karşı baskı unsurlarını devreye sokabilirler. Türkiye'de provokasyon girişimleri yaparak baskı altına almaya çalışabilirler.'' şeklinde konuştu.

''ÖZEL'İN EKONOMİYLE ALAKALI SÖYLEDİĞİ HİÇBİR ŞEY YOK. ÖZEL UMUT DEĞİL''

Özkan, ''Özgür Özel 1990'ların eylem biçimini 2024'e taşımaya çalışıyor. Özel'in ekonomiyle alakalı söylediği hiçbir şey yok. Özel umut değil.' ifadelerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FETÖ’DEN SONRA PKK’DAN NATO ÇAĞRISI: ACİL YARDIM! ile ilgili etiketler NATO PKK FETÖ Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.