FETÖ'yü karıştıran video: Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen'in paylaştığı video örgütü karıştırdı. Müritlerini umursamayan FETÖ Elebaşı, "Hocam, Türkiye’de sizi seven insanlar hapislerde, yine buruk bir bayram yaşıyoruz" diyen bir müridine "Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın" cevabını verdi.

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Elebaşı Fethullah Gülen'in yaşadığı sağlık sıkıntılarından dolayı örgütü yönetememesiyle birlikte örgütte güç savaşları yaşanmaya başladı.

Örgüt elebaşı Fethullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen’in "Delice Muhabbet" adlı Youtube kanalından paylaştığı videodaki itiraflar, FETÖ'ye para bulmak için varını yoğunu satan, hapislerde sürünen militanların pek de önemsenmediğini bir kez gözler önüne serdi.

“Hocaefendi” dedikleri, iş ve aile hayatlarını riske attıkları, sözlerine sonuna kadar inandıkları, uğruna hapis yattıkları kişinin acımasızlığı pes dedirtti.

Örgütü karıştıran bu video FETÖ Elebaşı'nın 15 Temmuz başarısız darbe girişimi sonrasında hapse atılanlarla ilgili söylediği "şok edici" sözler yer aldı.

MİLİTANLARINA ACIMASIZ SÖZLER

Ebuseleme Gülen videosunda, 15 Temmuz’dan 2 sene sonra örgüt elebaşının yaptıkları bir bayram ziyaretinde kendisine "Hocam, Türkiye’de sizi seven insanlar hapislerde, yine buruk bir bayram yaşıyoruz" denildiğini, bunun üzerine FETÖ Elebaşı'nın da sinirli bir yüz ifadesiyle "Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın" dediğini aktardı.

Ebuseleme Gülen'in bu paylaşımıyla Fethullah Gülen'in örgüte katılanların duygularını kendi çıkarları doğrultusunda sömürdüğü bir kez daha vurgulandı. 

FETÖ EKONOMİSİNE BÜYÜK DARBE

FETÖ’nün Almanya’da faaliyet gösteren “Time to Help EV” isimli sözde yardım kuruluşunun mal varlıklarının dondurulmasına ilişkin karar 31 Ağustos 2024 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlandı.

FETÖ’ye büyük bir ekonomik darbeye neden olan bu karar ile örgüt finansal boşluğa düştü.

“Yardım” adı altında topladıkları paraların kesilmesinden endişe duyan FETÖ, “Time to Help eV”nin varlıklarının dondurulması kararını örgüt üyelerinden sır gibi saklıyor.  

FETÖ'yü karıştıran video: Zamanında ben çok yattım, biraz da onlar yatsın ile ilgili etiketler FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın haftalar önceki sözleri dikkat çekti: Kızım biliyor, dayanamıyor!

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay dikkat çekti. Gülistan Doku'nun ailesinin ziyareti sırasında ağıt yakan anne Yüksel Güran'ın "Narin karanlıkta kalmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor." dediği duyuldu.