Feyyaz Uçar'dan, Ertuğrul Doğan'ın hakem açıklamasını çok sert tepki: Bizim formamız siyah-beyaz...

Süper Lig'in 5. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'la 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı. Mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Bordo-Mavililer'in Başkanı Ertuğrul Doğan'ın hakem açıklamasını çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Süper Lig'in 5. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'la 1-1 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrıldı.

Mücadele sonrası Siyah-Beyazlılar'ın Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Bordo-Mavililer'in Başkanı Ertuğrul Doğan'ın hakem açıklamasını çok sert sözlerle tepki gösterdi.

''BU ADAMIN FUTBOL HAYATI BİTECEKSE BİZ NE YAPACAĞIZ?''

"Rafa Silva'ya atılan tekmeler ne zaman bitecek merak ediyoruz. Kırmızı kart çözüm değil. Bu adamın futbol hayatı bitecekse biz ne yapacağız? Ciddi bir yatırım yaptık. Her maçta tekme yiyor. Allah'tan VAR müdahalesiyle kural neyse o uygulanıyor."

''BİZİM FORMAMIZ SİYAH-BEYAZ, HAKEMDE ÖYLE BİR FORMA GÖRMEDİK"

"Savic'in Immobile'ye müdahalesi penaltı, hakemlerden biz de memnun değiliz! Mağdur olan taraf biziz! Bizim formamız siyah-beyaz, hakemde öyle bir forma görmedik."

 

Feyyaz Uçar'dan, Ertuğrul Doğan'ın hakem açıklamasını çok sert tepki: Bizim formamız siyah-beyaz... ile ilgili etiketler Trabzonspor Beşiktaş Süper Lig Trendyol Süper Lig Feyyaz Uçar
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.