Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finale yükseldi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Dominik Cumhuriyeti'ni geriden gelerek 3-1 mağlup etti ve Paris 2024'te çeyrek finale kaldı.

Fransa'da devam eden Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'ndaki ikinci maçında Dominik Cumhuriyeti ile karşılaştı. Paris'teki South Paris Arena'da oynanan mücadeleden Filenin Sultanları 3-1 galip ayrıldı. 

İlk maçında Hollanda'yı 3-2 yenen Milliler, ikide iki yaptı ve grubunda İtalya ile oynayacağı son maç öncesi çeyrek finale kalmayı garantiledi.

TÜRKİYE 3 - 1 DOMİNİK CUMHURİYETİ

1.set: 21 - 25
2. set: 25 - 18
3. set: 25 - 22
4. set: 25 - 15

SON MAÇ İTALYA'YLA

C Grubu'nda yer alan milliler, Dominik Cumhuriyeti'nin ardından 4 Ağustos Pazar günü ise İtalya ile mücadele edecek.

ZEHRA GÜNEŞ KADRODA

Sakatlığı geçen Zehra Güneş, yarınki karşılaşmanın kadrosunda yer aldı.

Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki ay-yıldızlıların kadrosunda Gizem Örge, Cansu Özbay, Melissa Vargas, Hande Baladın, Meliha Diken, Derya Cebecioğlu, Elif Şahin, Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Zehra Güneş, İlkin Aydın ve Ebrar Karakurt bulunuyor.

Filenin Sultanları Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finale yükseldi ile ilgili etiketler voleybol Filenin Sultanları
GÜNÜN VİDEOSU

Narin Güran'ın katili ya da katilleri bu videoda mı saklı? Kadını bakın nasıl susturdular?

Diyarbakır'ı Bağlar ilçesinde 21 Ağustos Çarşamba günü kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra bu sabah cansız bedenine ulaşılmıştı. Cenaze hazırlıklarına başlayan köyden sosyal medyaya servis edilen bir video ise Narin'in katilini ya da katillerini mi saklıyor sorusunu akıllara getirdi.