Filenin Sultanları yarı final peşinde! A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Polonya karşı karşıya

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Tayland'da düzenlenen FIVB Milletler Ligi final organizasyonunun çeyrek finalinde Polonya ile karşı karşıya geliyor. Heyecanla beklenen maçı haberimizdeki linkten canlı izleyebilirsiniz. İşte maça dair detaylar...

Milletler Ligi'nin son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız yarı final için sahada. Filenin Sultanları, grup aşamasını 3. sırada bitiren Polonya’yla karşı karşıya geliyor. Yarı finale yükselmesi halinde Türkiye’nin rakibi, İtalya-ABD eşleşmesinin galibi olacak. İşte detaylar...

Dünya 3 numarası A Milli Kadın Voleybol Takımımızın Milletler Ligi macerası sürüyor. Filenin Sultanları, çeyrek final maçında Polonya ile kozlarını paylaşacak.

Son şampiyon Türkiye, üst üste 6ncı kez yarı finale kalmanın peşinde olacak. Grup aşamasındaki 12 maçın 8ini kazanan Ay yıldızlılar, 25 puan topladı.

Aldığı 29 sete karşılık 18 set kaybeden millilerimiz, 3 haftalık süreci 6ncı sırada tamamladı.

Polonya ise 12 maçta 10 galibiyet elde etti. Bu süreçte Brezilyaya ve Çine yenilen kırmızı beyazlılar, 3üncü basamakta yer aldı.

Filenin Sultanları, çeyrek finalde Polonya ile karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki mücadele saat 16.30' da başlayacak ve TRT Spor Yıldızdan yayınlanacak.

Polonyaya karşı şu ana kadar 4 maça çıkan Filenin Sultanları, bu karşılaşmaların 3ünü kazandı. Millilerimizin, toplam madalya sayısında ise 3-1lik üstünlüğü bulunuyor.

Yarı finale yükselmesi halinde Türkiyenin rakibi, İtalya-ABD eşleşmesinin galibi olacak.

İLK ALTI BELLİ OLDU

Çeyrek finalde karşılaştığımız Polonya karşısında ilk 6'mız belli oldu:
Cansu, Vargas, Ebrar, Derya, Eda - Aslı, Gizem

MAÇ BAŞLADI

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Voleybol Milletler Ligi'nin çeyrek final maçında Polonya ile karşı karşıya geliyor. Mücadelede ilk düdük geldi.

GERİYE DÜŞSEK DE ÇABUK TOPARLADIK

Polonya maça hızlı başlayıp durumu bir anda 3-0'a getirse de güzel cevap veren Filenin Sultanları 4-4'ü yakaladı.

ÖNE GEÇTİK!

Polonya tekrar öne geçse de Eda, Vargas ve Ebrar'ın sayılarıyla cevap veren Ay-Yıldızlılar maçta 13-12 öne geçti.

MAÇI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Filenin Sultanları yarı final peşinde! A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Polonya karşı karşıya ile ilgili etiketler Polonya Filenin Sultanları
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.