Filistinli esire tecavüz eden sapık maskesini çıkarıp ismini açıkladı!

İsrail'in Gazze zulmü sürerken esirlere de korkunç işkenceler ve tecavüzlerin olduğu belirtiliyordu. Bir Filistinli esirin tecavüze uğradığı haberi dünya gündemine düşerken bunu yapan sapık yargılanmadığı gibi bir de maskesini çıkarıp ismini açıklayarak destek istedi.

İsrail'in korkunç saldırıları ve zulmü Gazze'de her gün daha da dozunu artırarak devam ediyor. Öte yandan Filistinli esirlere yapılan zulümler de dünya gündeminde yer almaya başladı. Filistinli bir esire tecavüz eden İsrail askeri CH14 adlı İsrail kanalına kanalına maske ile çıkarak birliğini savunmuştu.

Kimliğini açıkladı maskesini çıkardı

Televizyona çıktığı için yedeklerden ihraç edilen 100. Birlik askeri kimliğini açıkladı. Kendini tanıtırken Yisrael Meir Mikro Achmea diyen sapık çektiği videoda şunları söyledi: 

"Bu savaşı kazanmak için kendimizi güçlendirmeli, yakınlaşmalı, anlamalı ve birleşmeliyiz. Susmayı düşünmüyoruz. Sessiz kaldığımız günler sona erdi. Gerçek için ayakta duracağız ve yoldaşlarımız için buradayız. Biz hakikatin yanında olacağız ve onun için mücadele edeceğiz. Bütün İsrail halkına sesleniyorum: İlk gün, sabah saat 4'te Tel Aviv’e gelip bizi desteklemeniz için. Size ihtiyacımız var. Tüm İsrail halkı, lütfen. Çok teşekkür ederim."

İsrail askerlerinin bir Filistinliye tecavüz ettiği anların kamera kaydı ortaya çıktı

Kanal 12 televizyonunda yayımlanan görüntülerde, alıkonulan çok sayıda Filistinlinin tellerle çevrili bir yerde yüzüstü yerde yattıkları görülüyor. Bu esnada, İsrail askerlerinin yerde yatan bir Filistinliyi alarak başka bir bölgeye götürdüğü kameraya yansıdı.

İsrail askerlerinin bir Filistinliye tecavüz ettiği anların kamera kaydı ortaya çıktı
Bazı askerlerin alıkonulan Filistinliye tecavüz etmesi diğer askerlerin ise kalkanları kullanarak o anların güvenlik kamerasınca kaydedilmesini engellemeye çalışması dikkati çekiyor.

Kanal 12'nin haberinde "(Askerler) Muhtemelen güvenlik kameralarından haberdarlar ve kalkanlarla eylemlerini gizlemeye çalışıyorlar." ifadesine yer verildi.

Haberde, İsrail askerlerinin alıkonulan Filistinlinin anüsüne bir cisim sokarak işkence ettiği belirtildi. Tecavüze maruz kalan Filistinlinin kanlar içinde hastaneye kaldırıldığı kaydedildi.

İsrail'in Guantanamosu: Sde Teiman Askeri Üssü

Filistinli esire tecavüz eden sapık maskesini çıkarıp ismini açıkladı! ile ilgili etiketler İsrail

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Manisa'da mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşlarına boğuldu: Ben çocuklarımı nasıl okutacağım!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde zabıta tarafından mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşları içinde ”Allah aşkına bu hafta okullar açılıyor, ben ne yapacağım ağabey? Bir çıkar yolu gösterin, sabıkalıyız diye işe de almıyorlar” diyerek feryat etti