Filistinli yaşlı kadını parçalamaya çalışan İsrail ordusunun köpeği öldürüldü!

İsrail askerleri, Gazze’nin kuzeyinde Cebaliya Kampı’nda üzerinde kamera tertibatı olan bir köpeği uyuyan yaşlı kadının üzerine atarak parçalatmaya çalışmıştı. Filistinli yaşlı kadın köpek saldırısında ağır yaralanırken o eğitimli köpek Kassam Tugayları tarafından yakalanarak itlaf edildi.

Gazze Şeridi’nde İsrail’in 9 aydır süren terör saldırılarına direnen Hamas teşkilatının askerî kanadı Kassam Tugayları, sürpriz bir operasyona daha imza attı.

Kassam mücahidleri, Filistinli kadına saldıran İsrail ordusunun eğitimli köpeğinin yerini tespit ederek ele geçirdi. Kassam’ın kurduğu pusu üzerine eğitimli köpeği arama-tarama faaliyeti için salan İsrail kuvvetleri, çembere alınarak pusuya düşürüldü. İsrailli teröristlerin eğitimli köpeği bu operasyonda vurularak itlaf edildi. Kassam mücahidleri, dünyada infiale neden olan vahşi saldırıda kullanılan köpeği ortadan kaldırmayı başardı.

İSRAİL ORDUSU: KÖPEKLE İRTİBATIMIZI KAYBETTİK

İsrail merkezli Kanal 12’nin haberine göre İsrail Savunma Kuvvetleri (İDF), köpeğin itlaf edildiğini kabul etti. Köpekle temasın kesilmesinin sonrasında olayın meydana geldiğini iddia eden İsrail ordusu, “Köpeğe hiçbir zaman olaya karışmayanlara zarar vermesi emredilmedi” şeklinde tuhaf sözlere yer verdi.

Kaynak: Haber7

 

 

Filistinli yaşlı kadını parçalamaya çalışan İsrail ordusunun köpeği öldürüldü! ile ilgili etiketler İsrail Filistin İzzeddin el Kassam Tugayları

Sitene Ekle