Firari FETÖ'cü eski Emniyet Müdürü Turgay Karagöz ABD vatandaşı oldu! İsmini değiştirdi...

15 Temmuz darbe girişimi başarısız olunca ABD'ye kaçan firari FETÖ'cü eski Emniyet Müdürü Turgay Karagöz'ün ismini değiştirerek ABD vatandaşı olduğu ortaya çıktı.

FETÖ’cü teröristler peş peşe firar ettikleri ülkelerin vatandaşlığına geçiyor.

O firariler arasında yer alan eski Emniyet Müdürü Turgay Karagöz, ABD’ye bağlılık yemini etti.

ABD vatandaşı olan Karagöz, bağlılık yemini anlarını ‘övünerek’ paylaştı. ABD’nin vatandşalığa kabul ettiği FETÖ’cü terörist, ismini ‘Joseph’ olarak değiştirdi.

FETÖ’cü ‘Joseph’, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sığındığım bu topraklarda sadece anlayış buldum. İnancımı hiç çekinmeden ifade edip yaşayabildim. Kendimi ve Rabbimi buldum. Yaralarıma iyi gelen bu topraklara bugün vatandaşlık bağıyla da bağlandım” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz darbe kalkışmasının başarısız olmasının akabinde ABD’ye kaçan Joseph Turgay, yıllarca İstanbul Organize Suçlar Şubesinde Emniyet Müdürlüğü yapmıştı.

Firari FETÖ'cü eski Emniyet Müdürü Turgay Karagöz ABD vatandaşı oldu! İsmini değiştirdi... ile ilgili etiketler FETÖ ABD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kanada semalarında esrarengiz ışıklar…

New York Post'un haberine göre Kanadalı bir çift, güneş büyüklüğünde UFO tespit etti. Kanada semalarındaki garip ışıkları cep telefonu kamerasıyla çeken çift, gizemli ışıkların uzaylılar olduğunu iddia ediyor.