Fırat Çelik'ten Kızılcık Şerbeti dizisi için açıklama geldi! 3. sezonda yer alacak...

Show TV'nin sevilen dizisi "Kızılcık Şerbeti", üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunda, Fırat Çelik de kadroya dahil olarak izleyicileri heyecanlandıracak. Cemal karakteriyle diziye katılacak olan Çelik, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ilk kez konuştu ve heyecanını dile getirdi.

Fırat Çelik, "Kızılcık Şerbeti" gibi bir fenomene dahil olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Dizinin senaryosunu ve ekibini çok beğendiğini belirten Çelik, izleyicilere sürprizlerle dolu bir sezon hazırladıklarını söyledi. 

Fırat Çelik'ten Kızılcık Şerbeti dizisi için açıklama geldi! 3. sezonda yer alacak...

CEMAL KARAKTERİ HAKKINDA

Fırat Çelik tarafından canlandırılacak olan Cemal karakteri hakkında henüz fazla bilgi verilmedi. Ancak Çelik'in canlandıracağı karakterin Kıvılcım'ın hayatı üzerinde büyük bir değişikliğe neden olacağı tahmin ediliyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

"Kızılcık Şerbeti"nin üçüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Show TV tarafından yapılan açıklamaya göre, dizinin yeni sezonu önümüzdeki aylarda izleyicilerle buluşacak.

Fırat Çelik'ten Kızılcık Şerbeti dizisi için açıklama geldi! 3. sezonda yer alacak... ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti dizi
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.