Fransa-ABD ilişkilerinde gerginlik zirvede!

ABD ile Fransa arasında gerilim tırmanıyor... Fransa Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nden G-7 zirvesinin ardından Trump'ı hedef alan zehir zemberek açıklamalar geldi.

Kanada’nın ev sahipliğinde düzenlenen G7 toplantısı ile ilgili basın açıklaması yapan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD’nin sıcak bakmadığı fakat sonrasında ortak bildirisini imzaladığı ticari anlaşmanın görüşmelerinin arka planını değerlendirdi.

ABD’nin G7’de tek başına kalmak istemediğini belirterek karşı durduğu anlaşmanın ortak bildirisini bu sebeple imzalamaya yanaştığını dile getiren Macron, tek başına kalacağını anlayan Donald Trump’ın uzlaşmaya gittiğini söyleyerek, “G6 tek başına 1’den büyüktür” dedi.

 

OFİSTEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!

Fransa Cumhurbaşkanlığı Ofisi de gergin geçen G-7 zirvesinin ardından ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Açıklamada, "Uluslararası işbirliği öfke krizleri ve düşünülmemiş açıklamalarla dikte edilemez" ifadesi kullanıldı.

Fransa Cumhurbaşkanlığı Ofisi, gergin geçen G-7 zirvesinin ardından ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Açıklamada, "Uluslararası işbirliği öfke krizleri ve düşünülmemiş açıklamalarla dikte edilemez" ifadesi kullanıldı.

YEŞİL SAHADA DA GERGİNLİK HAKİM

Fransa ile ABD arasında G-7 zirvesi ile eşzamanlı olarak gerçekleşen bir diğer karşılaşma ise yeşil sahalarda gerçekleşti.

Fransa ile ABD arasında oynanan hazırlık maçında ünlü futbolcu Olivier Giroud, kaşına aldığı darbenin ardından kanlar içinde kaldı.

Fransa-ABD ilişkilerinde gerginlik zirvede!

Fransa ile ABD'nin karşı karşıya geldiği mücadelenin 55. dakikasında yürekleri ağza getiren bir an yaşandı.

Chelsea forması giyen Olivier Giroud ile Matt Miazga bir ceza sahasına yapılan ortada kafa kafaya çarpışınca iki oyuncu da kanlar içerisinde yerde kaldı.

Sağlık ekiplerinin derhal müdahale ettiği futbolculardan Giroud'ya, 6 dikiş atıldığı öğrenildi.

Fransa-ABD ilişkilerinde gerginlik zirvede! ile ilgili etiketler ABD Fransa Trump macron
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail'den canlı yayında El Cezire ofisine baskın! "45 gün kapatın" emri...

İsrail ordusu, Batı Şeria'nın Ramallah kentindeki El Cezire kanalının ofisine baskın düzenledi.