Fransa-İsviçre sınırındaki havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı!

Fransız polisi, Fransa ve İsviçre tarafından ortaklaşa kullanılan Basel-Mulhouse Havalimanı'nın bomba ihbarının ardından boşaltılarak kapatıldığını açıkladı.

Son dakika haberi: Paris Olimpiyatları'nın açılış gününde Fransa art arda yaşanan olaylarla gündemde. Sabah saatlerinde hızlı trenlere düzenlenen ve 800 bin kişinin mağdur olduğu sabotajın ardından bu kez bomba ihbarı yapıldı.

Fransa ve İsviçre'nin ortak kullandıkları Basel-Mulhouse Havalimanı ihbarın ardından polis ekiplerince boşaltılarak kapatıldı.

 

HAVAALANI FAALİYETLERİNE YENİDEN BAŞLADI

Havaalanının web sitesinde yapılan açıklamada, "Güvenlik nedeniyle terminal boşaltılmak zorunda kaldı ve şu anda kapalı" diye belirtildi. Uçuş operasyonları geçici olarak askıya alındı.

13.40 itibarıyla havaalanından yapılan açıklamada, Basel-Mulhouse Havaalanı'nın, bomba alarmı nedeniyle rutin güvenlik protokolünün ardından faaliyetlerine yeniden başladığı belirtildi.

 

Fransa-İsviçre sınırındaki havalimanı bomba ihbarı nedeniyle boşaltıldı! ile ilgili etiketler Fransa İsviçre Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.