Futbolseverler, Olimpija Ljubjana - Galatasaray maçını doğru dürüst yayınlayamayan S Sport'a öfke kustu!

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Olimpija Ljubjana - Galatasaray karşı karşıya geldi. S Sports plus ekranlarında yayınlan maçı Sarı-Kırmızılılar 3-0 kazanarak büyük avantaj elde etti. Ancak Olimpija Ljubjana Galatasaray maçının tv yayınında görüntü kalitesinin kötü olması ve sesin görüntüden önce gelmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Olimpija Ljubjana - Galatasaray karşı karşıya geldi. S Sports plus ekranlarında yayınlan maçı Sarı-Kırmızılılar 3-0 kazanarak büyük avantaj elde etti

S SPORTS PLUS TEPKİ YAĞDI!

Sabırsızlıkla kritik maçı bekleyen Galatasaray taraftarı ise adeta maç boyu isyan etti. Yayının kalitesizliği ve ses ve görüntü arasında yaşanan fark nedeniyle izleyiciler sosyal medyadan rahatsızlıklarını dile getirdi.

İŞTE O TEPKİLERDEN BAZILARI:

Futbolseverler, Olimpija Ljubjana - Galatasaray maçını doğru dürüst yayınlayamayan S Sport'a öfke kustu! ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi S Sport
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.